O anda düsünüp kendini heder etme aynen kahvaltiyi düsun ve sonra agir agir yaparim hallederim dersin. Yoksa zindan oluyor herseyBugün akıl sağlığımı kaybetmeden akşama ulaşsam gece de misler gibi uyusamdoğru düzgün iş yapamadım oğlan hiç durmuyor sanki inadıma yapar gibi. Zaten günlerdir gece uykusu göremiyorum yarın kahvaltıya dışarı gidicez tek tesellim bu
Geçmiş olsun bacım bi an benim kocamın da böyle bi şey yapma ihtimali aklıma geldi evlerden ırakeşim canım kanım sürpriz yapmış geldi akşam yemegi yedik mutfak duruyor öyle
Canım benim ruh eşim traş makinesi almış saçlarını sakalları kesti banyoda yeni temizledigim parlayan banyodabi tur topladım süpürdüm yıkarım yine
Çok begenmiş artık berbere gitmezmiş
Yapacaklarım
Banyoyu ve kızımı yıkarım
Mutfagı toplarım
Ev dandini evi toplarım
Canim afiyet olsun
Bidaha gitmez miymiseşim canım kanım sürpriz yapmış geldi akşam yemegi yedik mutfak duruyor öyle
Canım benim ruh eşim traş makinesi almış saçlarını sakalları kesti banyoda yeni temizledigim parlayan banyodabi tur topladım süpürdüm yıkarım yine
Çok begenmiş artık berbere gitmezmiş
Yapacaklarım
Banyoyu ve kızımı yıkarım
Mutfagı toplarım
Ev dandini evi toplarım
Ben de unutuyorum hep kardeşim almışCanim afiyet olsun
1 haftadir nasip olmadi esim disardaydi istedim unutmus ben alirim diye ciktim bende unuttum
Geçmiş olsun bacım bi an benim kocamın da böyle bi şey yapma ihtimali aklıma geldi evlerden ırak
Bidaha gitmez miymisgecmis olsun
Tatlı hayatı bende izlerim canım çokta severim.Çaylar içildi TV2 tatlı hayat izliyoruz ayy ne güzel diziymis hele simdikileere bak
Eşimin iş kıyafetleri yıkandı yatarken içeri konulacak çamaşırlık içeri alıncak
Eşim bulasik makinesi bosalticak
Evet ya eskiden ne güzel izlerdik halaa aynı keyifle izleniyor vallaTatlı hayatı bende izlerim canım çokta severim.
Biz getirdik dile söve söve giriyoruzMutfak la bakışıyoruz. Bence birbirimizden nefret ediyoruz ama dile getiremiyoruz
Ben mutfağı severimBiz getirdik dile söve söve giriyoruz
Canim yemek yaparken ve yerken ki aldigim zevki anlatamamBen mutfağı severimhem yemek yapmayı hemde yemeyi çok severim toparlaması zor geliyor bazen onada alıştırdım kendimi toplu tutmaya çalışıyorum.Yemek yerken çok zevk alıyorum, hobim sayılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?