Düzenli Evimiz & Hayatımız

Süpürge yok evi gırgırladım, yerleri de elimle sildim.Çok fazla tozlanıyor ev.. Kızım uyudu.Bulaşıklar yıkanıyor.Mutfak toparlandı.Balkonda çay içicem inş.lavabo wc yıkanacak.Aslında merdivende silmem lazım.O kadar kirleniyor ki bizden daha çok insan yaşıyor burada zaten.Kv nin geleni gideni çook.Ardından topluyordum ama lohusalıkta pek yapamadım kolik bebeği olan beni çok iyi anlar zaten geçen yüzüme vurmuştu şükür bebişi az büyüttüm.Viledam ayrı var bi vilada atarım tertemiz olur Allah ın izniyle.Ayakkabılarıda yıkamam gerekiyor.

Bugün hava miss gibi
Kahvaltı yaptık oglumla
Kaldırdım mutfağı topladım
Oyuncaklarını indirdim oynadı
Oyuncakları kaldırdım
Odaları topladım
Yatakları topladim
Misafir gelecek çaya birseyler hazırladım.
Kuruyan Çamaşırları topladım
Mutfak ve oturma salonuna süpürge çektim
Şimdi Bebeğimi uyutuyorum

yok limonsuzum daha yapmadık eşim çok geç geldi geç hazırlıyorum:)
ama krep iyi fikirmiş afiyet olsun
Ispanak ve havuçlu yaptım tatlım. Çocuklar çok sevdi sebze yediremiyordum iyi oldu bu krep işi, artık değişik değişik sebzelerle yaparım

Merhaba. Birkaç gündür biraz hastaydım, sayfaya giriş yapamadım. Bugün kendimi iyi hissedince bir şeyler yapmaya çalıştım.

Kahvaltı hazırladım sonrasında mutfağı topladım,
Tezgah arkasını, ocağı ve davlumbazı sildim,
Ocağın parçalarını elimde yıkadım,
Mutfak lavabosunu temizledim,
Bulaşık makinasını çalıştırdım,
Dondurucuya girecek birkaç şey vardı. Onları kaplara koyup kaldırdım,
Son kullanma tarihi geçen birkaç şeyi attım,
Duş aldım. Duşta saç maskesi yapıp, duşu temizledim,
Lavaboyu ve tuvaleti dezenfekte ettim,
El havlularını değiştirdim,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Akşam yemeği sonrası mutfağı topladım, birkaç parçayı elde yıkadım.

Çok geçmiş olsun canım umarım tamamen iyilesirsin dinlenmek iyi ama biz kadınlara zor dinlenmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…