Ya aslında işim çok değil ama benim elden çıkarmam gereken çok kıyafet var. O yüzden sadece sürekli giydiklerimden çıkarmaya karar verdim. Diğer türlü çok sürer. Ramazan geçince bakayım satarım belki bu sefer fazla kıyafetlerimi. Tarzım da değişti biraz ondan yani.Negooooooo başkanım reisim gadasını aldığımmmm ben bitirdimkışlıkları kaldırdım. Yazlıkları astım. Sadece montlar kaldı onu da temizlerim dolaba kaldırıyorum
Bu totosunu kestiklerim de anca salya akıtsın yemek hayal edip
Valla Nego ben gebeyken giymediklerimi ihtiyaç sahiplerine verdim. Bir kısmını da satarım diye kaldırdım kolilere.Ya aslında işim çok değil ama benim elden çıkarmam gereken çok kıyafet var. O yüzden sadece sürekli giydiklerimden çıkarmaya karar verdim. Diğer türlü çok sürer. Ramazan geçince bakayım satarım belki bu sefer fazla kıyafetlerimi. Tarzım da değişti biraz ondan yani.
Öyle işte yorgunum
Ney neyyyyyyyNegooooooo başkanım reisim gadasını aldığımmmm ben bitirdimkışlıkları kaldırdım. Yazlıkları astım. Sadece montlar kaldı onu da temizlerim dolaba kaldırıyorum
Negoooooooo bonus bağaaaa beğenmedim attııııııNey neyyyyyyy
Günaydın canlar camlar silinmişti birinci günü6 nisan ödevi
5 gün oldu oruca alışmışsınızdır artık, ödevler yükleniyor
Banyo kirlenmiş temizleyelim .
Pencere önleri tozlanmış silelim.
Hadi neyse bu kadar olsun bugünlük
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
@Efser
@D u t
Tubismavis
@fesang
@N u r
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
@A R Y A
@Morrmeneksee
Bugüne kadar çok verdim, kendimin de çocukların da ama artık satabilirimValla Nego ben gebeyken giymediklerimi ihtiyaç sahiplerine verdim. Bir kısmını da satarım diye kaldırdım kolilere.
Satma mevzusu artık çok revaçtaBugüne kadar çok verdim, kendimin de çocukların da ama artık satabilirim
Evet ya öyle,iki tarafında işi görülüyor güzel bir uygulama.Satma mevzusu artık çok revaçta
Oyyy anam oyyy ahahah
Kesecem haaaaNegooooooo başkanım reisim gadasını aldığımmmm ben bitirdimkışlıkları kaldırdım. Yazlıkları astım. Sadece montlar kaldı onu da temizlerim dolaba kaldırıyorum
Gel hele gellllKesecem haaaa
Açım iftrdan sonra geleremGel hele gellll
Çok şükür daha iyiyim negom:)Olur olur
Nasıl oldun?
Bulaşık makinesini de yerleştirdim yatsam uyusam mı kiDün yıkayıp astıgım çamaşırları katlayıp yerşne koydum
Üstten bi ev topladım
Başım agrıcak gibi en iyisi yatayım dedim
Ben yine patiğe döndümU UcanSupurge hepimiz arada yanlış seçimler yapıyoruz 5 li paketlerin azizliğine uğruyoruz gardaş yalnız değilsin
Patikleri güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?