SayılırTünaydınnn
Nego Kaptanım bitmeyen valiz hazırlığı da bayrama ikramlık sayılır mı
Kimin halkasıı ooooooBilmirem
Senin şu olaylı baklava geldi aklımaValla bende seviyorum bin tepsi hazira degismem
Röntgen işi ne oldu?Ben de bi bayram eylem planı yapayım
Oturma odasının camını sil✓
Balkonu yıka (silmekdi planım ama baya tozluymuş )✓
Koltukları süpür sil ✓
Duvarlarda lekeli yerleri sil ✓
Yerleri süpür sil ✓
Kapısını sil✓
Tv sehpası sil çekmeceleri kontrol et✓ (sonra misafirin yanında tuhaf tuhaf şeyler çıkarıyorlar)
Girişte vestiyer düzenle toz al aynasını sil✓
Şifoniyer boşalt düzenle sil✓
Yerleri sil✓
Dış kapıyı sil
Salon
Camları sil
Duvarda lekeli yer varsa sil
Koltukta leke varsa sil
Süpür yerleri sil
Zigon sehpa sil
Kapı sil
(Başka eşya yok salonda diğerleri kalacak sanılmasın )
Mutfak
Cam sil
Balkon yıka✓
Perdesini dik yıka
Dolap kapaklarını sil
Yerleri süpür sil
Beyaz eşyaları çek süpür sil.
Kapı sil
Misafir tuvaleti kapılarını sil
Dolabı düzenle aynaları sil
Tuvaleti yıka
Paspası yıka
Çocuklardan ilerleyemiyorum maalesef. Bi ara da kızı iğneye götürdük. Geceye kalacak çoğu iş artık. Çorba salata yapacağım şimdi mutfağımı dağıttım onu toplarım ezana kadar yatarım biraz. Çamaşırlar yıkanıyor kuruyor katılıyorum
Tv sehpası sil çekmeceleri kontrol et✓ (sonra misafirin yanında tuhaf tuhaf şeyler çıkarıyorlar)
Aa neden ya
Geçmiş olsun canım.Çok yordun kendini yine ben de pertim hem yolculuk hem bebeler İftarı ettik başım ağrıyor geçmezse ilaç içeceğim galiba
Ooo gelişin pek hoş olduNego mutfağım toplu
Gerek görmedi canım sıkıntı görünmüyor dedi. Bayram sonrasında yine aynı şekilde basmamazlık yaparsa tekrar getirin dedi. Basmıyor hala deniz kızı gibi getirip götürüyoruzRöntgen işi ne oldu?
Bulaşık deterjanıyla sil durula kurula yağla oyalıyordu tabiAnı güzel kurtarıyor bebek yağı ama sonrasında bir de arındırmak var
Acaba diş için gittiğiniz de korktu ondan mı öyle yapıyorGerek görmedi canım sıkıntı görünmüyor dedi. Bayram sonrasında yine aynı şekilde basmamazlık yaparsa tekrar getirin dedi. Basmıyor hala deniz kızı gibi getirip götürüyoruz
Oy oy oy sırtım ağrıyorNaptın. Benim katlanacak şimdilik bitti. Makinedekileri kurutmaya attım makineye yenilerini attım. Çıktıkça katlarım. Kıza çorba içirdim. Sütçü geldi süt aldım onu bekliyorum taşmasın.
Selam tatlım hoşgeldin nasılsınSelaaam
Telefonu bozuk cevap veremez muhtemelen çıkmıştırSelam tatlım hoşgeldin nasılsın
Gelince telefonu düzeldi sanmıştımTelefonu bozuk cevap veremez muhtemelen çıkmıştır
NegoooooooooooooSenin şu olaylı baklava geldi aklıma
Telefonda N ye basınca Negooooooooooooo yazıyordur artıkNegooooooooooooo
Gel masaj yapimOy oy oy sırtım ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?