- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Geçmiş olsun canım çok yoruldun tabi son zamanlardaSelam kızlar 23.45 den. Beri acildeydim 1bucuga doğru eve geldim iğne gaotilar kas gevşetici ve ilaç verdi antibiyotik gargara kas gevşetici ve ağrı kesici parol
Anneme belli etmeden kalktım ama köyde daha kötü olursam randevuma kadar inemem diye bekledik acilde tek doktor vardı zor ilerledi sıra ama bekledim
Neyseki ilaclarim var geniz akıntısı da başlamıştı gargara dedi ama dedim iltihaba dönüşüyor benm baslsdigi zaman antibiyotik de yazdi sağolsun bakalm
Hayırlı bayramlar kızlar
Öyle oldu ayıptır söylemesi beğenildiNe guzel baklava yapmissindir sen simdi
Geçmiş olsunSelam kızlar 23.45 den. Beri acildeydim 1bucuga doğru eve geldim iğne gaotilar kas gevşetici ve ilaç verdi antibiyotik gargara kas gevşetici ve ağrı kesici parol
Anneme belli etmeden kalktım ama köyde daha kötü olursam randevuma kadar inemem diye bekledik acilde tek doktor vardı zor ilerledi sıra ama bekledim
Neyseki ilaclarim var geniz akıntısı da başlamıştı gargara dedi ama dedim iltihaba dönüşüyor benm baslsdigi zaman antibiyotik de yazdi sağolsun bakalm
Merhaba hoşgeldinizMerhaba a beni de yazar mısınız
Merhaba . 31 yaşındayım. İstanbuldayım yaşıyorum. 6 yasında bir kızım var . Düzen istiyorum ve asla bulamıyorumMerhaba hoşgeldiniz
Kendinizi tanıtır mısınız?
O zaman doğru yerdesinMerhaba . 31 yaşındayım. İstanbuldayım yaşıyorum. 6 yasında bir kızım var . Düzen istiyorum ve asla bulamıyorum
Geçmiş olsunSelam kızlar 23.45 den. Beri acildeydim 1bucuga doğru eve geldim iğne gaotilar kas gevşetici ve ilaç verdi antibiyotik gargara kas gevşetici ve ağrı kesici parol
Aksi mumkun mu negoooooooooÖyle oldu ayıptır söylemesi beğenildi
Neye negooooooooooSon iki gün
O pembe ciceklerden ne yerdik cocukken
Bi halti da yemeO pembe ciceklerden ne yerdik cocukken
Onuda mı yerdin beeO pembe ciceklerden ne yerdik cocukken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?