- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Teşekkür ederim badim senin yanında benim işler epey hafif kalıyor.Nego Teneffus Zili badimm ne güzel işler yapmissjn. Bizde de bayram tatlısı bugün btti
Bulaşık Makinesi boşaltıldı elde yikadiklarim yerleştirildi kafam rahat misyarına yemek isi var bakaalm
Maşallah canım görmeyeli epey büyütmüşsün
İhtiyar heyetiTeşekkür ederim badim senin yanında benim işler epey hafif kalıyor.Senin ihtiyar heyeti n'apıyor? (şaka yapıyorum dedeye nineme hürmetler saygılar :). )
Aldım kabul ettim
Bacım ben senin hızına yetişememÇarşafları değiştirdim
Yatakları topladım
Makinaya çamaşır attım çalıştırdım
Dünden kuruyanları topladım
Katladım yerleştirdim
Bulaşık makinasını boşalttım
Gün içinde mutfağı topladım makinayı doldurdum
Çamaşırları astım
Odaları topladım
Bütün evi süpürdüm
Ayrıntılı toz aldım
Çöpleri boşalttım
1 kilo mantar temizledim dondurucuya kaldırdım
Mutfağı topladım
Bulaşık makinasını doldurdum çalıştırdım
Çamaşırları topladım
Teyo badi secti kendine yavas yürü gadina keserim he totonuC Capanin Gururu Teyom nasılsın canım ya seninle konuşmayınca bi merak ediyorum yerin belli oluyor bende.Öyle bi auran var diyim.Normal hayat seninle iyi arkadaş olurduk gibi öyle hissettiriyorsun bana.Tabi senin düşünceni bilemem ben hep öyle hissediyorum.
Aaaa badime yeşilleniyorlarrr aaa dostlarTeyo badi secti kendine yavas yürü gadina keserim he totonu
Bu nasıl fantaziO start verince bende copla totolara girisceeeeeem nihahahhahahahha
Bayram arası iptal olduğum için kaçırdımAhahha kız olay oldu benim, kazen bayramda durum atmış bu gönderiyi beğenenin dileği gerçek olsun diye, inşallah kırmızı olurum yazdım yorum. Sabah bir baktım kırmızı oluşmum ahahah
Ucan. Süpürgesi arzalandı zaaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?