Düzenli Evimiz & Hayatımız

Nego Teneffus Zili badimmne güzel işler yapmissjn. Bizde de bayram tatlısı bugün btti
Bulaşık Makinesi boşaltıldı elde yikadiklarim yerleştirildi kafam rahat mis yarına yemek isi var bakaalm
Teşekkür ederim badim senin yanında benim işler epey hafif kalıyor.Senin ihtiyar heyeti n'apıyor? (şaka yapıyorum dedeye nineme hürmetler saygılar :). )

benim hamilelik artık zaten ağırlasmaya da başladı. Beni Nego denetlesin pilisss
Maşallah canım görmeyeli epey büyütmüşsün paşayı en zor dönemlerdesin Allah yardımcın olsun.❤ Bi hamile görünce içim açıyor benim.Ben çok hastaydım belkide ondan.

Teşekkür ederim badim senin yanında benim işler epey hafif kalıyor.Senin ihtiyar heyeti n'apıyor? (şaka yapıyorum dedeye nineme hürmetler saygılar :). )
İhtiyar heyetiyok kız bende öyle diyorum şaka olmasın doğrusu o
biraz daha normale döndü kuzum ya kapı önü. Vs iyi geldi sanırım bana bile iyi geldi yaptığım işlere. Bak

Çarşafları değiştirdim
Yatakları topladım
Makinaya çamaşır attım çalıştırdım
Dünden kuruyanları topladım
Katladım yerleştirdim
Bulaşık makinasını boşalttım
Gün içinde mutfağı topladım makinayı doldurdum
Çamaşırları astım
Odaları topladım
Bütün evi süpürdüm
Ayrıntılı toz aldım
Çöpleri boşalttım
1 kilo mantar temizledim dondurucuya kaldırdım
Mutfağı topladım
Bulaşık makinasını doldurdum çalıştırdım
Çamaşırları topladım

Bacım ben senin hızına yetişemem

Teyo badi secti kendine yavas yürü gadina keserim he totonu

Ahahha kız olay oldu benim, kazen bayramda durum atmış bu gönderiyi beğenenin dileği gerçek olsun diye, inşallah kırmızı olurum yazdım yorum. Sabah bir baktım kırmızı oluşmum ahahah
Bayram arası iptal olduğum için kaçırdım
Hayılırlı olsun yakışmış bacımsu ya kırmızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…