- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
Anka bezlerim geldi ama bende temizlik yapacak istek enerji ve baş yokÇok iş var başlarım bi yerden bakalım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anka bezlerim geldi ama bende temizlik yapacak istek enerji ve baş yokÇok iş var başlarım bi yerden bakalım![]()
2 paket diyet bisküvi aldım elimin altında dursun diye ikisinide yemişim az önce amaaaaaan
Ablamda bana aldı sözde gelicek bekliyorumAnka bezlerim geldi ama bende temizlik yapacak istek enerji ve baş yok![]()
İlk 6-7 ay benim de öyleydi jes. Elimi hiçbir şeye sürmezdim, bütün gün oyun oynardık :)) akşam hallederdik her şeyi eşimle.Bak bana ev saat 5 e kadar talan sonra 3 saatte hersey halloluyorbende esim gelene kadar oglumla yatip yuvarlanıyorum. Allah eksikliğini göstermesin inşallah
Günaydın17 mayıs ödevi
Pencere önlerini silmek.
Çamaşır çekmecesi düzenlemek.
Çamaşır katlayıp yerleştirmek.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
mimesis
@Teneffus Zili
Efser
@D u t
i p e k
@Selizay
@-Erva-
@Tenyearslatermavi
@Anka
@A R Y A
@Lalalala1
Minik Duduklu Tencere
Hele dişlere
İyiyim canım yuvarlanıyorum :) sen nasılsın?hosbuldumnasilsin bonusum
![]()
Allah şifa versin canım yaTam kızımla ben iyileştik dedim, 2 gündür oğlum hasta. Ateşi çıkıyor hiç tadı tuzu yok. Buna da şükür ama Allahım beterinden korusun.
Minik ben züpürge , uçanındanhosbuldumnasilsiniz hamarat hatunlar
iyi bende hala kopamadim yataktan telefon trafigi klasik :))İyiyim canım yuvarlanıyorum :) sen nasılsın?
İnşaAllah vaktinde sağlıkla doğar.Amin Allah razı olsun.
Şimdilik yatış verildi 26 haftalık erken doğum görünüyor.
amin sağol canım.
amin canım Allah razı olsun erken doğum gözüküyor
Amin inş.Allah razı olsun
Hepinizden Allah razı olsun kızlarerken doğum tehtidi var.Bebiş çok küçük ablam bugün kontrole gitmiş devlet hastanesine normalde özele gidiyordu iyiki fark edilmiş suyu çok azalmış durumda maalesef ki.Yinede Allah tan ümit kesilmez nice erken doğup hayata tutunan bebişler var.Kafam ablamda elimden duadan başka birşey de gelmiyor çok üzgünüm.Gün doğmadan neler doğar bizler için en hayırlısını Rabbim nasip etsin.
![]()
Kendinizi tanıtır mısınızilk mesaji ilk defa okuyup geldim beni de alirmisimiz araniza![]()
Geçmiş olsun canımTam kızımla ben iyileştik dedim, 2 gündür oğlum hasta. Ateşi çıkıyor hiç tadı tuzu yok. Buna da şükür ama Allahım beterinden korusun.
Odaklan, bırakmadan temizleÇok iş var başlarım bi yerden bakalım![]()
Kalkmadın mıAyyy saat![]()