Ayyy keşke mayıs bitmeden alsaydın Rossmanda çok güzel indirim vardı, ben evin her yerini leke çıkarıcı ve bezle doldurdumtamam o zaman yarın herkes bezelye alsınben de bezelye alcam buzluğa atmak için. fasulye falan da alırım.
acaba temizlik malzemelerini internetten rosmandan falan mı alsam. deterjanım da bitmiş levom
aynen C Capanin Gururu Teyom gel beraber girişelim işlere beybi
Aksini asla düşünmemiştimGezmeye geleyim sadece
Ayyy keşke mayıs bitmeden alsaydın Rossmanda çok güzel indirim vardı, ben evin her yerini leke çıkarıcı ve bezle doldurdum
Aksini asla düşünmemiştim
Ben de o ara İzmir'deydim yazmak aklıma gelmedi hiç burayahadi be ne bileyim kız. etrafımda rosman takip eden de yok ki haber versin
ben de bimden alırım
Ben de o ara İzmir'deydim yazmak aklıma gelmedi hiç buraya
3 günlük bir sempozyum işi var. Uzun değilNereyeeee
Göbeğimi dışarı atmışlarsen hep leylekler havada mı görüyon nedir
Göbeğimi dışarı atmışlar
Kız yok o kadar da değilhippi minibuslerine falan mı attılar kiherkesinki disarda ama senin kadar gezen yok galiba teyom
bak senin göbeği leylekler de almis olabilir yerde görüp
Kız yok o kadar da değil
Ben badimin üzerine badi koklamamöncelikle hayırlı olsun inşallah kucağına almak da nasip olsun canım:)
o zaman bundan sonra badin benim oldusen yat bosver badi madi napcan
demiTeneffus Zili :)
Badilerin guluukk birinci noteri kuzum ama benim badim Tubismavis hızlı Gonzales kendileri beni alıştırdı planlı ve seri çalışmaya.Senden de öyle bi performans beklerim.
Özle a aaa sende biraz keyif yap kuzum.Yıllık izne ayrıldın öyle say.Birazda eltilerin çalışsınBadilerin guluuah ah ev işi yapmayı da özlerim bu gidişle
Gözünü yerim
Bu yaz beyle çok evde durduk yeter hem evde durmazsak ev pislenmezBende gezdim geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?