Yaaa tam da bugün dedimki benim cadı kiz bi toparlansa az daha büyüse de tüm evi bi elime alsam.Ama nerdeee.Ama yinede olduğu kadar artık bu bebeyle napiyim.Bende takipteyim
Sıyrılma yok. çalışan arkadaşlarda var burdaBonusum doğru diyon calışan grup aradan sıyrılıp gider
Nasıl ya lora mı küçüktü amaaaan çoluk çocuğun yaşını hatırımda tutmaktan yoruldumGeçmiş olsun bonusum
Uydurursun uydurursun kör topal hallediyoruz biz de
Benden küçükler de var ya en küçük ben değilim
Aşkolson, çalışıyorum ve en çok işi ben yapıyorum burada. Saksı değilim benBonusum doğru diyon calışan grup aradan sıyrılıp gider
Ben miyim yoksaNasıl ya lora mı küçüktü amaaaan çoluk çocuğun yaşını hatırımda tutmaktan yoruldum
Vallahi bu sefer beni atladı dedim puhNasıl ya lora mı küçüktü amaaaan çoluk çocuğun yaşını hatırımda tutmaktan yoruldum
Aşk olsun o kadar mı degersizik.Le kolonya, bimden
Eşref saatinde içinden geçirdi demek bildirimi. Yarın diyim bana da bi niyetlensin
Cokk teşekkürler.HosbuldumHoşgeldinizbebekli arkadaşlarımız var yalnız değilsiniz Allah bağışlasın
Bi olgunlaştın bu ara dilimde şaşırmış kalk kahve yapVallahi bu sefer beni atladı dedim puh
Ahahha, nirvana ve guru üye gelirse ona dökcemAşk olsun o kadar mı degersizik.
Eyüp sabriyi yeni gelenlere sakliyon de mi iyi tamam ya git dökme istemiyom
Tabi meselaNasıl ya lora mı küçüktü amaaaan çoluk çocuğun yaşını hatırımda tutmaktan yoruldum
Çok mu belli oluyorSen bı ayilip bayilican gibi
Bende guruyumAhahha, nirvana ve guru üye gelirse ona dökcem
Bi olgunlaştın bu ara dilimde şaşırmış kalk kahve yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?