Kalk gız kahve yapİyi akşamlar kızlar. Bebisi yeni uyuttum. Bugün köy evimizin alt katı supurdum,üst katı sadece sildim. Banyoları yüzeysel temizledim. Yemek yaptım. Burada merdivenleri in çık baya kilo verdim,doğum kiloları gidiyorrr
Yaş sohbeti olmuş çok geriye dönük okuyamadım ama bende geri kalmayayım bari yazayım bir 95de benden gelsin
Sırtıma minder koyİyi akşamlar kızlar. Bebisi yeni uyuttum. Bugün köy evimizin alt katı supurdum,üst katı sadece sildim. Banyoları yüzeysel temizledim. Yemek yaptım. Burada merdivenleri in çık baya kilo verdim,doğum kiloları gidiyorrr
Yaş sohbeti olmuş çok geriye dönük okuyamadım ama bende geri kalmayayım bari yazayım bir 95de benden gelsin
Hadi yine iyisin az erken gelsen kahveleri sen yapacaktınİyi akşamlar kızlar. Bebisi yeni uyuttum. Bugün köy evimizin alt katı supurdum,üst katı sadece sildim. Banyoları yüzeysel temizledim. Yemek yaptım. Burada merdivenleri in çık baya kilo verdim,doğum kiloları gidiyorrr
Çoraplarımı çıkar hele eğilemiyomİyi akşamlar kızlar. Bebisi yeni uyuttum. Bugün köy evimizin alt katı supurdum,üst katı sadece sildim. Banyoları yüzeysel temizledim. Yemek yaptım. Burada merdivenleri in çık baya kilo verdim,doğum kiloları gidiyorrr
Zerguşle sonra ilgilenicem ilk duydum etkilendim
Yorucu işler tabi Allah kolaylık versin.
Farklı bakış açısı sunayım. Ne giyiyon düğüne?
Ben anlamıyor ne yapmak kahve? dan diye dalarsam konuya a böyle kalırımKalk gız kahve yap
En küçük kahve yapıyorBen anlamıyor ne yapmak kahve? dan diye dalarsam konuya a böyle kalırım
Yalnız o günler gerçek biliyon dimiÇoraplarımı çıkar hele eğilemiyom
En küçük olan yeni gelenlere kahve yapıyorBen anlamıyor ne yapmak kahve? dan diye dalarsam konuya a böyle kalırım
Hee şeymi en küçüğümüz kölelik yapacak şeysi ..Çoraplarımı çıkar hele eğilemiyom
Yapmaz benim çocuuuum öle şeyler anasınaYalnız o günler gerçek biliyon dimiayakta durunca ayaklarını göremiycen hahahha
Ne kadar içten gülmüşüm hahhaha neye gülsüysem Allah affetsin gebe gebeYalnız o günler gerçek biliyon dimiayakta durunca ayaklarını göremiycen hahahha
Kahve köpeğiniz olsunEn küçük olan yeni gelenlere kahve yapıyor
Cidden ha şirret karıNe kadar içten gülmüşüm hahhaha neye gülsüysem Allah affetsin gebe gebe
Yapıcek yavrumYapmaz benim çocuuuum öle şeyler anasına
Hee şeymi en küçüğümüz kölelik yapacak şeysi ..
Hosgeldin kahvesi yapıyorlar yeni gelen biz üyelereBen anlamıyor ne yapmak kahve? dan diye dalarsam konuya a böyle kalırım
9-10 sene ilerden gelen gülme oCidden ha şirret karı
Yapıcek yavrumama keşke bi onu yapaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?