Teşekkür ederimGüle güle kullan
Ondan da alıcam
Bakalım pahalı markalardan almıycam bir tane gözüme kestirdim
Bence de çok farkı yok canım, arkadaşımın daha uygun fiyatlı o da çok memnun
Aynen canım ödediğimiz ücretin yarısı markaya gidiyor zaten. Aynı özelliklerde daha az bilinen marka yarı fiyatına oluyor.
Ben Cosori aldım, yorumları çok iyiydi iyi bir indirimden aldımYasak değilse marka model verir misiniz? Ben de almak istiyorum
Ev süpürmeye kalkıyorum bende hadi.Teşekkür ederim
Maratona gelen var mı?
2 saatlik işim var. Sonra da bir tur leslie yapacağım. Adım yarışımız var bugün. Katılmak isteyen olursa ona da varım
Kumtel düşünüyorumBen Cosori aldım, yorumları çok iyiydi iyi bir indirimden aldım
Kumtel Bime gelmişti baya uygun fiyatla. Sma alırken litresine dikkat et mutlakaKumtel düşünüyorum
Litresi iyi baktım epey. Yorumlarda güzel.Kumtel Bime gelmişti baya uygun fiyatla. Sma alırken litresine dikkat et mutlaka
5,5 litre olanı varsa onu tercih et. Sende 2 çocuk varLitresi iyi baktım epey. Yorumlarda güzel.
KUMTEL Fastfryer XL ( Yağsız Fritöz Airfryer ) HAF-01 - Fiyatı, Yorumları
KUMTEL Fastfryer XL ( Yağsız Fritöz Airfryer ) HAF-01 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
dün silmistim usta gelecek diye27 temmuz ödevi
Mutfak dolap yüzlerini silmek.
kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@Ziya
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@N u r
Selizay
@Anka
Minik Duduklu Tencere
@Maya-
@Amazing family
@Tiniminimavihanim
@M e r i d a
penyez83
@sweetgirlcandy
@J a n e
@Sfb
@dira90
@Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
Cookiie
@Ysf42
@aslisc
@B bstnc
@Biney
@HicPlatesYapmadim
Onun iç aparatları daha güzelBen Cosori aldım, yorumları çok iyiydi iyi bir indirimden aldım
Ablam da kumtel düşünüyor, alınca bilgi verirsen sevinirim canımKumtel düşünüyorum
Henüz gelmedi, inşallah memnun kalırım. Her şekilde kalırım ben yaOnun iç aparatları daha güzel
Valla benim elim ayağım, kilo almayayım diye sürekli kahvaltıya köz sebze yapıyorumHenüz gelmedi, inşallah memnun kalırım. Her şekilde kalırım ben ya
Pratik tariflerinden alırımValla benim elim ayağım, kilo almayayım diye sürekli kahvaltıya köz sebze yapıyorum
Benim denediklerimden tavuk, adana, güveç, menemen, yumurtalı ekmek çok iyi oldu. Kek güzel olmadı. Küçük güveç ve sufle kapları aldım onlarla tarif deniyorumPratik tariflerinden alırım
Nego tefal alOndan da alıcam
Bakıyım canım alabilirsemAblam da kumtel düşünüyor, alınca bilgi verirsen sevinirim canım
Çok para veremem eksiğim çokNego tefal al
Ödevi aldım27 temmuz ödevi
Mutfak dolap yüzlerini silmek.
kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@Ziya
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@N u r
Selizay
@Anka
Minik Duduklu Tencere
@Maya-
@Amazing family
@Tiniminimavihanim
@M e r i d a
penyez83
@sweetgirlcandy
@J a n e
@Sfb
@dira90
@Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
Cookiie
@Ysf42
@aslisc
@B bstnc
@Biney
@HicPlatesYapmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?