Düzenli Evimiz & Hayatımız

Terliksunun bi lafı vardı akşam oldu bişey oldu kötü avrat kavradı ne bişey diyordu. Şu an saçma oldu
Akşam avradı dötü kıvradı bu lafı annem de çok kullanır kendisi sabahın nurunda kalkip işleri bitirdiği için bizim (ona göre) geç kalkmamiza ettiği sitemi anlatmak amacıyla kullandığı bir atasözüdür

İyi akşamlar 2 gündür uğrayamadım. evdede pek bişey yapamadım dün gece sebepsiz uyku tutmadı bir türlü sabah erken kalkıp mutfağı topladım işe geçtim gün arası son avizeleri gidip alıp eve bıraktım salonun ortasında kutu kutu duruyorlar elektirikçinin keyfini bekliyoruz ustalara iş yaptırmak çok zor . evle uğraştığım için doğal olarak işimde aksadı orayıda toparlamaya çalışıyorum ... akşam eve gelince bir makine çamaşır katladım o kadar

Aktif Lora yalnız terliksununkinde döt möt gecmiyomus ben hemen yapıştırdım ama bu değil sanirim bence o da bu minvalde bir atasözümüzdür kesin snnsjdn

Bizim eski mahallede de bi teyze akşamüstü hızlı hızlı yapılan yemeğe ye dövüs aşı, sabahtan sakince yapılana da kınalı parmak dermiş annem hep anlatır onunla uyarırdı

Bizim eski mahallede de bi teyze akşamüstü hızlı hızlı yapılan yemeğe ye dövüs aşı, sabahtan sakince yapılana da kınalı parmak dermiş annem hep anlatır onunla uyarırdı
Acaba ne anlamda diyor kınalı parmak vardır bi anlamı nazik yavas iş yapıyor anlamında mı
Annem de hep ebesinden öğrenmiş o atasözlerini çoğu da küfürlü niyeyse
Recep İvedigin ebesi bir benimki iki

Öyle galiba hani yemeği erkenden sakince yapınca lezzetli oluyor anlamında demiştir herhalde

Amerikan sarmaşığı diye bilirim ben bunu, helede uçlara doğru kırmızı olup dökülmesi harika oluyor. çokda güzel sarar çitleri bahçe duvarlarını tam bir görsel şölen oluyor kardeşimin bahçesindede var

İsmini bilmiyorum. Sitedeki ağaçların çoğunda var ve bu aylar çok güzel hakikaten görsel şölen her yer

Bugün şok marketten 10 kilo bingo renkli beyaz çamaşır deterjanı aldım fiyatı uygundu ve 10 kilo bereketli olur dedim şimdide renklilerle beyazlar aynı deterjanı çıktı zaten piyasada ariel yok adam gibii ortalık sahte deterjan doluu bıktım sahte şampuanlardan deterjanlardan bu durumdan hoşlanmasamda hep kurumsal marketten almak zorunda kalıyorum

Bugün;
Yatağı topladım,
Kahvaltı hazırladım,
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım, elde yıkanacakları yıkadım,
Dışarı çıkıp biraz dolaştık,
Akşam yemeği sonrası mutfağı toplamasında anneme yardım ettim,
Kızımın döküp saçtığı her şeyi topladım, halıya döktüklerini sildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…