- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Akşam avradı dötü kıvradıTerliksunun bi lafı vardı akşam oldu bişey oldu kötü avrat kavradı ne bişey diyordu. Şu an saçma oldu
Akşam avradı dötü kıvradıbu lafı annem de çok kullanır kendisi sabahın nurunda kalkip işleri bitirdiği için bizim (ona göre) geç kalkmamiza ettiği sitemi anlatmak amacıyla kullandığı bir atasözüdür
Bizim eski mahallede de bi teyze akşamüstü hızlı hızlı yapılan yemeğe ye dövüs aşı, sabahtan sakince yapılana da kınalı parmak dermiş annem hep anlatır onunla uyarırdıAkşam avradı dötü kıvradıbu lafı annem de çok kullanır kendisi sabahın nurunda kalkip işleri bitirdiği için bizim (ona göre) geç kalkmamiza ettiği sitemi anlatmak amacıyla kullandığı bir atasözüdür
Acaba ne anlamda diyor kınalı parmak vardır bi anlamı nazik yavas iş yapıyor anlamında mıBizim eski mahallede de bi teyze akşamüstü hızlı hızlı yapılan yemeğe ye dövüs aşı, sabahtan sakince yapılana da kınalı parmak dermiş annem hep anlatır onunla uyarırdı
Öyle galiba hani yemeği erkenden sakince yapınca lezzetli oluyor anlamında demiştir herhaldeAcaba ne anlamda diyor kınalı parmak vardır bi anlamı nazik yavas iş yapıyor anlamında mı
Annem de hep ebesinden öğrenmiş o atasözlerini çoğu da küfürlü niyeyse
Recep İvedigin ebesi bir benimki iki
Doğru seninki daha mantıklı oldu ben altında bi bit yeniği arıyorum hepÖyle galiba hani yemeği erkenden sakince yapınca lezzetli oluyor anlamında demiştir herhalde
Amerikan sarmaşığı diye bilirim ben bunu, helede uçlara doğru kırmızı olup dökülmesi harika oluyor. çokda güzel sarar çitleri bahçe duvarlarını tam bir görsel şölen oluyor kardeşimin bahçesindede varGeceniz güzel olsun hatunlar
Benim sarmaşıkları sizler için fotoğrafladım az evvel.
Değişim güzeldir değil mi?
Bizler de bu yapraklar gibi dönüşelim ama hep daha güzel hallere.....
SevgilerEki Görüntüle 3155677
İsmini bilmiyorum. Sitedeki ağaçların çoğunda var ve bu aylar çok güzel hakikaten görsel şölen her yerAmerikan sarmaşığı diye bilirim ben bunu, helede uçlara doğru kırmızı olup dökülmesi harika oluyor. çokda güzel sarar çitleri bahçe duvarlarını tam bir görsel şölen oluyor kardeşimin bahçesindede var
Ne zaman. yıkama makinen mi var biraz usta işlerim hafifleyince halılarımı yıkayan firmaya söyledim gelip benim koltuk takımı mı yıkıyacaklarBende koltuk yıkıycam inş
Ben yıkıyorum canım makinem var ya unutmuşun sen.Ne zaman. yıkama makinen mi var biraz usta işlerim hafifleyince halılarımı yıkayan firmaya söyledim gelip benim koltuk takımı mı yıkıyacaklar
Varmı dışarı koltuk yıkatıp memnun kalan?
Hee iyi çağırayım tmmBen yıkıyorum canım makinem var ya unutmuşun sen.
Çok iyi yıkıyorlar sen çağır mutlaks
Aaayyy bende ne özledim denk gelirsem alıcam bugün migrosta 12 küsürdü kilosu alsam mı diye baktım kesip dilimleme kısmı aklıma geldi almadım pazarda hazır kesililer var yaaa denk gelirsem alayım ...Kabak tatlısı yapmıştım ona biraz ceviz kırayım.
Hayatinda fare gormus premses gizimin basina gelenlerOfff pamuksu narin bebeğim nelerle uğraşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?