• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Nereye bulursam asıyorum. Günlük çamaşır i mutlaka yikamaya calisiyom yoksa sıkıntı yaşıyorum . Sen kaç paket yikiyosun günlük
Beyazlar renkliler bide bebeğin kiler 3 paket yıkıyorum kızım her gün okuldan pis geliyor takla atıyormus sınıfın tüm tozu onun üzerinde :işsiz: oğlumda Massallah her mama içtiğinde üzerine alıp döküyor kalıp gibi donuyor bide :) ama sen daha fazlasın benden çok yıkarsın dır.

Beyazlar renkliler bide bebeğin kiler 3 paket yıkıyorum kızım her gün okuldan pis geliyor takla atıyormus sınıfın tüm tozu onun üzerinde :işsiz: oğlumda Massallah her mama içtiğinde üzerine alıp döküyor kalıp gibi donuyor bide :) ama sen daha fazlasın benden çok yıkarsın dır.
2 ya da 3 paket yikiyom. Ekstralar çıkmazsa 2. Kaka çiş durumları olursa 3 e çıkıyor. Bugün bebenin kıyafetleri var. 3 yıkarım

14 Ocak Ödevi

🔸 Bir kanepe veya baza altı düzenlemek
🔸 Halı fırçalamak
🔸 Bir cam silmek
🔸 Makyaj masası çekmeceleri düzenlemek, şifonyerinizi ya da

İçinden seçin size uyanı

Bonus Bonus
@hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
@Ayiyogi
terliksuu terliksuu
@Delft
Ataayemi zeynepyu Ataayemi zeynepyu
@Psidan
@Kirmizi pabuc
ayseMsb ayseMsb
Bns Bns
@xAnteros
@enenisa
D Dilos06
@Lices_s
@Anka
@zebekine
@yorgun anneanne
@ByNkoaLa
@Elalis
@malii
@s i d e l y a
@Beyyaz31
Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane
Bütün ödevi aldım önce ütüleri yapıyım 😤😤😂😂😂

akşamdan iki çeşit yemeğimi yaptım ,çamaşır makınasını calıştırdım,camaşırları astım bulaşık makınasını calıştırdım yerleştirdim,sabahta çocukları okula gönderip hopppp işe geldim,siz neler yapıyorsunuz baaklım:KK66:

Günaydın bayanlar

Dünden kalma bulaşıkları elde hallettim.
Bitki çayı yaptım Müge izliyorum 🤭 kalkabilirsem çamaşır makinesi açılacak bakalım sonrası keyfime kaldı

yapamiyorum hic bisey kitlenmis gibiyim kahvalti duruyor cocuk sabaha kadar kustu onlari yikandi bekliyor her yer oyuncak kalem adini sayamadigim daha birsuru sacmalik ortada tornavida bu koltukta ne ariyor ya ceviz kiracaginin cocuklarin dolabindan cikmasi 🙄
ben ne ara bu hale geldim bos bos bakiyorum

Back
X