• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Keşke kuzum :KK51: 1 hafta oldu regl biteli
Bu aralarda hep kendimi hamile görüyorum rüyalarimda :KK70::KK70:test yapıyorum hep çift çizgi şaşırıyorum o testi beyenmeyip en iyi testten alıp yeniden yapıyorum :KK51::KK51:
İnşallah bir gün bende hamileyim diye yazmak isterim burayaaa 😘
İnşallah canım 🙏
İnsan mutlu oluyor bee :KK51:
Elim karnimda öyle geziyorum rüyalarımda 😂

Allah hepimize nasip etsin. Ben hiç rüyamda görmüyorum. Geçenlerde bebek gördüm o bana bakıyor ben ona. Bebek kimindi bilmiyorum. Reglim de kapıda geldi gelecek bekliyorum. İnşallah hepimiz yazarız buraya sırayla.

O değilde sabahtan beri burnuma muzlu puding kokuyor heryer muzlu puding oldu
Muzlar gözümün önünde yürüyor :KK70: :KK70: :KK70: oturuyorum muzlu puding
Mutfak aldı başını gidiyor muz muz muzzzzzzssss diyee halaya durdular 👯🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌:KK70::KK70::KK70:

Sorumu tekrarlıyorum hamile olma ihtimalin var mı😂. Yoksa aşerme provaları mı yapıyorsun.

Sorumu tekrarlıyorum hamile olma ihtimalin var mı😂. Yoksa aşerme provaları mı yapıyorsun.
Yok anacim yokk😂😂😂😂yeni bittim 😂😂
Aldım geldim şimdi puding yapicam 😂😂😂
Teşekkür ederim güzel dileklerin ve duaların için canım ❤❤😘😘😘hepimiz anne olmayı hak ediyoruz

İyi akşamlar herkeze bugün tuvalet banyo temizledim çamaşır astım topladım katladim koydum sonra kulağıma bi ağrı girdi aldim oğlanı da hop anneme gittim orda yattım yattım yattım :)) sonra döndüm eve oyuncak topladım yemek yaptım eşim uyandı karnını doyurdum. Sonra yine evi topladım bulaşıklar var şimdi onları yikiycam sonra kapanış :)

Yok anacim yokk😂😂😂😂yeni bittim 😂😂
Aldım geldim şimdi puding yapicam 😂😂😂
Teşekkür ederim güzel dileklerin ve duaların için canım ❤❤😘😘😘hepimiz anne olmayı hak ediyoruz
Yaa kesinlikle hepiniz hak ediyorsunuz ınsallahhh en kısa zamanda hepiniz müjde verirsiniz :KK36: hayırlı ikiz ikiz insallahhhhhhhhh

Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.

Ayyy terliksuu inş gönlüne göre ferah kışları sıcacık aydınlık bir ev alırsın. Bizde kiracıyız bizde alabilsek ama umut yok bize. 😂

Ödevlerin de hepsini yapmaya çalışıcam. Camlar çok fena yağmur yağar diye bekliyorum ama yağmıyor keşke yağsa. 😂
Dün süpürüp silmiştim toz da almıştım. Bugünn dikey süpürge ile süpürürüm. Sonra ödevleri yapmaya çalışırım. Aslında mutfağın halıısnı yıkamam lazım ama çamaşır makinesini çalıştıramıyorum. Halı fırçam yok o ödevi yapamam. 😂 Benim koca popolu prenses elektrikçi gönderecek inş. 😂
Amin canım sağol

Yok kullanmıyorum ama ondan değil, kışın soğuktan oluyor benimki

Çok geçmiş olsun canım, eşin nasıl oldu

Hoş geldin aramıza 😊 tanımışmıydık unuttum mu acaba 😯

Gönlünce olur inşallah

Hoş geldin aramıza 😊 eline sağlık

Son zamanlarda bu ruh halindeyim hiç keyfim isteğim yok
Sağol canım eşim kötü yarın kontrole gideceğiz

Nego Nego gecen beyaz sabun koy demistin ya.. .
Çamaşırın içine ne şekilde koycam , ne kadar koycam, ne kadar kalacak canm. Detaylı yazar mısın? Sana zahmet..
Sağ gogsumden damla damla geliyo 😢😢
Sütüm gelmiyo resmen.anasonla rezene çayı içiyorum ama o da anlık geliyo o kadar

Ben gidiyooom ,gazam mübarek olsun 😂😉
Gazam mubarek olamadi cunku oglan cok ateslendi isler yarim kaldi..bu sabah tekrar baska dr goturdum iki cocugumda el aysk hastasi olmus meger ben buyuk icin antibiyotik allerji yapti dediydim degilmis..okuldan bulasti buyuk ihtimal..
Eve geldik aradan 2 saat gecmemisti ki arkami dondum mutfagi gidicem , kizim oglanin suratina tableti atmis mi nolduysa artik oglanin sol goz kapagi acildi kanadi,apar topar acile..goz kapagi yapistirildi..geldik evee..nasi tarif edeyim .. serce tirnagimin hizasinda yariklik var.. yarim milim kadar iste..acildeki dr adam 3.sakin dusunme cok ziyaret ediyorsun bizi dedi 😠 merakliydim 3.ye sanki 😠😠😠 sakanin yeri degildi bence dr olan espiri yaptimm hadi gül diye yuzume bakti 😶😒😬😡😤

Bugun kaldigim yerden mutfagi bitircem insallah 😏😏

Sizler nassiniizz hamarat hatunlar 😍😊

Nego Nego gecen beyaz sabun koy demistin ya.. .
Çamaşırın içine ne şekilde koycam , ne kadar koycam, ne kadar kalacak canm. Detaylı yazar mısın? Sana zahmet..
Sağ gogsumden damla damla geliyo 😢😢
Sütüm gelmiyo resmen.anasonla rezene çayı içiyorum ama o da anlık geliyo o kadar
Tatlım bir kontrole gitsen keşke.

Back
X