- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
Hadi yine iyisinÇamaşır makinesi silinmişti yine yırttımbugün eşimi kontrole götürüyorum

Hadi iyi haber alın inşaallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi yine iyisinÇamaşır makinesi silinmişti yine yırttımbugün eşimi kontrole götürüyorum
dimi ya dun gece cok dusundum takmicam kimseyi kendime eziyet ediyorum.bosa![]()
İyim kuzum akşam pudingi yiyince kendime geldim
Şükür. Bugün birşey yapmasan kız sen çok yapiyon kendine zarar verecen.İyim kuzum akşam pudingi yiyince kendime geldim![]()
Şimdi de gökten bir deynek inerde değerse bana iş yapicam inmesini bekliyorum
Sen nasılsın balim![]()
Kesin zarar vericem canımŞükür. Bugün birşey yapmasan kız sen çok yapiyon kendine zarar verecen.
Evi toplasan yeter. Gerçi senin ev de topludurKesin zarar vericem canımbekliyorum bakalım neremden çıkacak
![]()
Toplu topluda toplu olan yerleri de dağıtıyorum çocuk gibi hiç uslu bir kız değilimEvi toplasan yeter. Gerçi senin ev de topludur
Düğün mü varBu saatte mahallede davul caliyorrrrrr![]()
Günaydındaha şimdi uyadim
![]()
![]()
Tosbik iyiki geldinAha dilos duvarlar ağlamış mi bak bakayım![]()
Bilmiyorum ki davulcu kaptırdı kendini tokmağiyla vuruyor da vuruyor şimdi cami acicam göz göze gelicez napionnn sennn diyecemDüğün mü var
Sabah kalkar kalkmaz hayatı sorguladım,insanlar niye böyle niye şöyle. En sevmediğim huyum. Bütün enerjim gitti. Bakalım bugün nasıl geçecek.