Düzenli Evimiz & Hayatımız

Depresyona girecem ama koca aş bekler bebeler yemek ıster ev temizlik ister vaktim yok depresyona girmeye diye bi video dolaşıyordu o geldi aklıma benimde :)
Keşke öyle olsa depresyon hali yani bunları diyebilecek halde olabilsem

Bizim mahalle çok sakin sessiz herkez ekmeğinde nezih bir yer
Karşımda oturan iki çocuklu bir aile var
kadin şimdi de 3 ye hamile
2 kızları var boylarinca anne babasını geçmiş boyları
benim bildiğim bir baba çocuklarının boğazından haram lokma geçmesin diye uğraşır ekmeğini taştan çıkartır diye biliyorum
bu adam uyuşturucu satıyor arabaların biri gidiyor biri geliyor
yaaa senin eşin hamile 3 çocuk babasisin karında mi bişey demiyor sen napiyorsun biz o parayı nasıl yeriz diye kadının da sanki hoşuna gider gibi öyle elinde sigara keyiflerine keyif katıyorlar şurada oturdum arabanın içinde verdi adama benim evim en üst kat rahatlıkla herşeyi görebiliyorum yani şikayet etsem manyaklarlami uğraşıyim napiyim bilemedim eşimde farkında bu olayların onunda hoşuna gitmiyor bu durum heralde yakındır polisin bir anda kapılarına dayanmasi
gelen para uyuşturucudan yarın birgün çocuklarından cikacaz çoluğu çocuğu zehirliyorsun essek kadar da adamsın vallaah sinirlerim bozuldu eline de ekmekle süt almış eve gidiyor

Son düzenleme:
Ne kadar acı bir durum, helal haram kavramı yok. İnsanları zehirliyor onların ahı da kendi çocuklarından çıkar. Olan çocuklara oluyor bu dünyada hep

Çocuklara yazık haram para inş çocuklarından çıkmaz adamın. Acaba polise şikayette bulunucam kimliğim gizli kalsın desen olmaz mı?

Ne kadar acı bir durum, helal haram kavramı yok. İnsanları zehirliyor onların ahı da kendi çocuklarından çıkar. Olan çocuklara oluyor bu dünyada hep
Öyle tabi negom
Yazık günah nerden baksan 38 yaşında var bu adam annesinin evi diyer bina da adamın babası da gelmiş 65 yaşına gece gunduz çalışıyor ki eve para girsin annesi vermiş bu evi siz oturun diye kadında kendine ev almış biraz bunlara da yardım ediyorlar ama kadının kulağına hiç mi gitmez oğlun bak bunu yapıyor diye sağar sultan duydu içler acısı bir durum

Çocuklara yazık haram para inş çocuklarından çıkmaz adamın. Acaba polise şikayette bulunucam kimliğim gizli kalsın desen olmaz mı?
Ya cnm bana kalsa ben edicem eşim edicek de elleri kolları çok sağa sola uzanıyor eşimde sinirli bir yapısı var piskopat şimdi bişey olur bizim ki durmaz saldırır ama başka kisiler edecek cnm

Bilmiyorum ki canım duymuştur belki de insanların içini bilemeyiz :/

Yapılan işler
Bulaşıklar yıkandı kaldırıldı
Sabah lavobo banyo silindi çamaşır suyu ile
Evi acele ile süpürdum
Yerleri koltukların arkalarını altlarını sildim
Tozu aldım
Yatak odası cami silindi diyer yerler nezman silinir anca kuş sıçana kadar
Mutfak duvar fayanslari silindi bir iki göz yaşı yakaladim
Grdorop düzenlendi
Makyaj aynası çekildi arkası önü silinip toz alındı
Bazalarin altları silindi
Bibloların tozları alındı
Şimdi oturdum camdan geleni geçene röntgencilik yapıyorum
Akşama yemeğim de var
Biraz dinleniyim de aklımda bir iki iş daha var yaparsam yaparım
Heee bir de labobolari cifledim çok büyük marifetmis gibi onu da ekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…