negom benim kalbi yüzü gözü güzelim

seni sevmeyen de ne biliyim kendiyle sorunu vardır bence
demekki artık kozayi ördün. kelebek olman için tırtıl bogumlarini kaybetmen lazım. kendini oyalayamaman çok normal. zaten bu zamana kadar seni değişimden alikoyan bunlardi negom. temizlik, kitap okuma, dışarı çıkıp kosturma falan. bunlar hep senin bogumlarin. ama bi insan içten huzurlu degilse bunlar ona yetmez. senin artık bunları kendinden ya da olaylardan kaçış için değil zevk almak için yapman gerekiyo.
degiseceksin zor olcak çok yanacak belki canın. ama sen icindeki senle barışıp kendi yolunu tamamen belirlediginde hafifleyeceksin. yeteri kadar acı cekip artık otesini hissetmediginde rahatlayacaksin. hani bi ara kitaplar okuyodun ya negom. şimdi bu süreci kendi lehine çevirebilirsin. destek alman gerekiyosa destek de al. inan ben senin kadar güçlü değilim. doğumdan sonra çok boğuldum kendi icimde. sonra artık kafam gönlüm farklı çalışmaya başladı.
sen güçlü ve dirayetli olduğun için uzun sürdü depresyona girmen
bence depresyon bı tıkanma bi zayıflık ya da psikolojik sorun değil. bence depresyon insanin hayatindaki temel taslardan ve bunu farkindalikla atlatan kolay kolay yikilmaz