Cipse degen baharatli parmaklarımı emcukledimBak ses veriyomu yumuldu tabi
Kombi isitmiyorsa biz isitiriz anammGündüz üşüdükçe akşama zula yapmış
Bu ne la tecavuzcu coşkun gibi oldumKombi isitmiyorsa biz isitiriz anamm
Kötüyü düşünme güzel kardeşim, toparlanacak inşallah, eşin için de Ya Şafi başlayalım mı, seve seve dua ederiz hepimiz. Moralini yüksek tut, yeni yaşında eşinle sevdiklerinle elele sağlıklı günlerin olacak Allahın izniyle
Allah sizlerden, hepinizden razı olsun. Bu sayfada hepiniz yanımda oldunuz, dualarınızı esirgemediniz, moralimi yüksek tutmamı sağladınız. Dualarınızda yer almak çok güzel. Hasta olan, Allah'tan şifa bekleyen her kim varsa en kısa zamanda şifasını bulsun inşallah. Bebek isteyenlere de Allah en hayırlı vakitte nasip etsin. Sağlıklı, hayırlı, merhametli, vicdanlı evlatlarımız olsun inşallah.Allah kalıcı şifalar versin mimesis. Kalbini ferah tut inşallah iyi olacak. Dua ediyorum
Valla ben gorsem bu kadar beklemezdim bileSonra bida tuzluay yeter ben mutfağa gidicem şimdi
Ahh lüleer saçlımmm geldimm bugün işlerim vardı gelemedimm ağzımın suyu aka ak geldimmmmmm amaTinnoşş şimdi diyodum nerde kaldı diyeTiniminimavihanim
Biz fındık yakistirdikKestane la kestaneeeeee
Bana musallat olmuslar doğduğum günden beriAkşam hata gece olunca size ne oluyor bacımsular
Bir çıldırma bir kudurma halleri artislik atıştırmalar
Çekirdek çatlatmalar kekin sütü yok böreğin susamı size 3 hafliler musallat olmuş ben diyeyim
Nego göbeğinize üflesin bişey yapsın
Onu da yarına derdim de sevmiyom ben findikBiz fındık yakistirdik
Elimede bıcağı onlar verdi de tam olsunBana musallat olmuslar doğduğum günden beri
Sen nerdesin la totosunu kestigimgece atıştırmasi mi yapiyonuz
Ye kestaneyi
Mesajlara yetişemiyorum
Kulagima fisildadilar al diyeElimede bıcağı onlar verdi de tam olsun
Bu ne la bandolin mi
Sende hep yemek saatine denk geliyorsun yaaa kıyamam
Mesajlara yetişemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?