• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Anlık foto gelsin
IMG_20200118_212808571.webp

Küçük bitti ben bittim derken büyük kız hasta.

Pazartesinden beri 2 kere aile hekimine götürdüm bişey yok dedi ilaç vermdi ama duyuyorum sesinden var bişeyi
Dün karneden sonra biraz bugün iyice kötü oldu sonuç tonsilit ağzını açamıyor şimdi ilaç içmiyor ağlıyor uyuttum yanmda

Zikir matigini görmedim sanma 🤪🤪😁😁
Elimdeydi foto çekerken koydum 😂
Küçük bitti ben bittim derken büyük kız hasta.

Pazartesinden beri 2 kere aile hekimine götürdüm bişey yok dedi ilaç vermdi ama duyuyorum sesinden var bişeyi
Dün karneden sonra biraz bugün iyice kötü oldu sonuç tonsilit ağzını açamıyor şimdi ilaç içmiyor ağlıyor uyuttum yanmda
Yavrum ya nasıl dayansın ben mahvolmuştum, millet salgından kırılıyor daha ısrarla antibiyotik vermeyen Dr var, normalde bende asla vermem ama bu salgın çok ağır, iki defa bile kullanmak gerekiyor anca geçiyor

Elimdeydi foto çekerken koydum 😂

Yavrum ya nasıl dayansın ben mahvolmuştum, millet salgıbdsn kırılıyor daha ısrarla antibiyotik vermeyen Dr var, normalde bende asla vermem ama bu salgın çok ağır, iki defa bile kullanmak gerekiyor anca geçiyor
Bende baş ağrısı ve hapşırıkla beraber nezle grip karışımı birşey oldum şuan..🤧 ağzımda maskeyle dolaşıyorum..
Güya esim gelince uyuycaktim , o benden beter geldi,şuan uyuyo,oglanı emzirdim uyuttum , kızin uyumaya niyeti yok. İki de bir anne deyip soru soruyo.. 😒😩

Maşallah deyin hatuna sonra gafa gidiyo :deli: düzenli olduğu için peşpeşe hızlı yapabiliyor işleride.

Ben akşamdan mutfağı bıraksam sabah bide onu topluyorum oyalanmış oluyorum.
Her iş için böyle.
Bende şimdi kalkıp toplicam, gerçi dağınık değil, çay tepsisi gidecek makinaya girecek.. yapmazsam rahat uyuyamam. Gerçi yine uyuyamıyorum da 🥴

O yüzden bu kadar hızlı ve enerjik ,😬😬
Canım yapı meselesi, benim elim cidden çok hızlıdır, hızlı yürürüm, hızlı hızlı koşturur gibi, kv dem alt katta, şakır şeremet yürüyorsun maşaallah der (maşaallah dediği üç günde tırt 😂)
Yemek vs hep hızlı elim, hiperaktifim ben, gerçek mana da, oğlum da çıkınca bu çocuk aynı benim çocukluğum, demek ki bende böyleydim ama kurtlu diye diye büyüttüler diyorum 😂 mesaj yazmam bile hızlı hızlı, oturduğum yerde ya elim oynar ya ayağım, beş dk aynı pozisyonda oturamam. 10 dk kımıldamadan mr da durmak bana nasıl işkence tahmin edemezsin 😂

Canım yapı meselesi, benim eşim cidden çok hızlıdır, hızlı yürürüm, hızlı hızlı koşturur gibi, kv dem alt katta, şakır şeremet yürüyorsun maşaallah der (maşaallah dediği üç günde tırt 😂)
Yemek vs hep hızlı elim, hiperaktifim ben, gerçek mana da, oğlum da çıkınca bu çocuk aynı benim çocukluğum, demek ki bende böyleydim ama kurtlu diye diye büyüttüler diyorum 😂 mesaj yazmam bile hızlı hızlı, oturduğum yerde ya eşim oynar ya ayağım, beş dk aynı pozisyonda oturamam. 10 dk kımıldamadan mr da durmak bana nasıl işkence tahmin edemezsin 😂
Yattığım yerde sürekli dönerim demek hiperlikten yaa

Canım yapı meselesi, benim eşim cidden çok hızlıdır, hızlı yürürüm, hızlı hızlı koşturur gibi, kv dem alt katta, şakır şeremet yürüyorsun maşaallah der (maşaallah dediği üç günde tırt 😂)
Yemek vs hep hızlı elim, hiperaktifim ben, gerçek mana da, oğlum da çıkınca bu çocuk aynı benim çocukluğum, demek ki bende böyleydim ama kurtlu diye diye büyüttüler diyorum 😂 mesaj yazmam bile hızlı hızlı, oturduğum yerde ya eşim oynar ya ayağım, beş dk aynı pozisyonda oturamam. 10 dk kımıldamadan mr da durmak bana nasıl işkence tahmin edemezsin 😂
Bende öyleyim ama, o yüzden şuan lohusaligimi yasayamiyorum... Böyle miy miy iş yapan insanları hiç sevmem...tez canliyim biraz... .bazen arkadaşlarıma giderim bir iş yaparlar, ağır ağır Allah rızası için otur ben yaparım diyorum.. 😁😬 ne zorum varsa.

Bende öyleyim ama, o yüzden şuan lohusaligimi yasayamiyorum... Böyle miy miy iş yapan insanları hiç sevmem...tez canliyim biraz... .bazen arkadaşlarıma giderim bir iş yaparlar, ağır ağır Allah rızası için otur ben yaparım diyorum.. 😁😬 ne zorum varsa.
Beni anlıyorsun 😍😍 seni çok iyi anlıyorum emin ol 😂

Bende baş ağrısı ve hapşırıkla beraber nezle grip karışımı birşey oldum şuan..🤧 ağzımda maskeyle dolaşıyorum..
Güya esim gelince uyuycaktim , o benden beter geldi,şuan uyuyo,oglanı emzirdim uyuttum , kızin uyumaya niyeti yok. İki de bir anne deyip soru soruyo.. 😒😩
Yaa umarım olmazsın hasta :(

Yaa umarım olmazsın hasta :KK43:
insaAllah ya, alerjik bir durum yaşıyorum galiba.. biraz kendimi toparlim, Dr a gidicem,hamileyken test yapmadılar alerji için,bir baksın da ona göre ilaç versin..astim şu soğuk havalar da o kadar zor ki...

Back
X