- 26 Kasım 2019
- 4.836
- 16.979
- 208
Ben ben ben. Kimlerdensin kuzum,bilemedim. Soyle güzel senin aslin nereli?
Hee tabi sen benim yeni nickimi tanımıyorsun. tosia ben tosiaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ben ben. Kimlerdensin kuzum,bilemedim. Soyle güzel senin aslin nereli?
Mavitosbik,ben okuzluk yapmışım şimdi fakettim. Hayırlı,sağlıklı,uzun omur yasa sevdilerinle beraber inşallah.Amin kuzum, hepimize insallah![]()
İyik doğmuşsun tosbikim iyiki karsilasmisiz❤![]()
Ana,tosia. O kadar baktım bulamadim. Gittin SandimHee tabi sen benim yeni nickimi tanımıyorsun. tosia ben tosiaaaa
Allah tez zamanda şifa versin inş.tesekkur ederim canm Allah razi olsun
Muhteşem ifadesi koyacaktim,lakin çıkmıyor.Bugün boş boş oturup başımın ağrısını geçmeyi bekledim baktım geçmedi ağrı kesici içtim. İçtikten sonra bir heves geldi tüm ödevleri yaptım.Nevresim hariç yeni değiştirmiştim.
Halıları kaldırıp süpürdüm. Belki yüzüğümü bulurum diye ama bulamadım sanırım kısmetimden çıktı.
Tüm evin tozunu aldım
Tüm halıları kaldırıp süpürüp sildim.
Mutfağın halısını makineye atıp yıkadım.
Fırın ve mikrodalga fırını sildim yerlerini değiştirdim. Ama beğenmedim üşendim sonra eski haline çeviririm.
Akşam dağıldı ev yine topladım. Çocugu oturma odasında yatırıyoruz oda yine dağıldı.
Mutfak toplu derken eşim geldi karnı açmış yine dağıldı.Toplamak bir daha zor geldi bir de çocuk ses kalkıyor (bahanem sanki
)
Yarın da şehir dışında akrabamızın mevlütü var oraya gidicem erken kalkarsam evi toparlayıp çıkarım.
Eşim yatmadan öncede tüm kv ve kp nin söylediklerini resmen suratına kustum.Rahat rahat uyuyabilirim.
![]()
Bugün enerji patlaması yaşadım vallahi. Başım çatlıyorTeşekkür ederim kuzumvalla iyi ki karşılaştık, yüksek enerjili terliksum
![]()
Mavitosbik,ben okuzluk yapmışım şimdi fakettim. Hayırlı,sağlıklı,uzun omur yasa sevdilerinle beraber inşallah.
Ana,tosia. O kadar baktım bulamadim. Gittin Sandimdemek yeni nickin bu,tamam dostum ♥
İşte ben de temiz olayım diye buralarda takiliyom beni merak etme.
Kız bende de bazen çıkmıyor acaba niye. Bu arada sen mutfağı topliycam falan diyodun sankiMuhteşem ifadesi koyacaktim,lakin çıkmıyor.![]()
İki tane,9 yaş ve bir yaş. Bir yaşında olan kızım,anamı ağlattı bir senede. Allah sağlık versin,ondan tembelligim. Yoksa ben ohooo negoyu geçerim ama işte yorgunum dostlarım yorgun.Senin kaç tane
Bugün enerji patlaması yaşadım vallahi. Başım çatlıyor
Doğum günün kutlu olsun ailenle nice mutlu senelere.Amin kuzum, hepimize insallah![]()
İse basladin,kolay değil. Ben bosum ya takilayim biraz
O bayram günü temizlikle ilgili seninle konuşurken kendimi buraya atmıştım. Şimdi pek temizlikte gözüm yok haftadan haftaya yapıyorum işte birşeyler. ❤
Bende tembelim kız. Negoda iyilestiremiyor beni. Keyf etmeyi pek severimİki tane,9 yaş ve bir yaş. Bir yaşında olan kızım,anamı ağlattı bir senede. Allah sağlık versin,ondan tembelligim. Yoksa ben ohooo negoyu geçerim ama işte yorgunum dostlarım yorgun.
Yalan söyledim,yapasim yok.
Senin basın neden ağrıdı canım bebeler mi kızdırdıKız bende de bazen çıkmıyor acaba niye. Bu arada sen mutfağı topliycam falan diyodun sanki
İse basladin,kolay değil. Ben bosum ya takilayim biraz![]()
Anaaaa bende bu kim diyorum.. hatta kendi kendine tosia vardı nerde acaba dedimHee tabi sen benim yeni nickimi tanımıyorsun. tosia ben tosiaaaa
Doğum günün kutlu olsun ailenle nice mutlu senelere.