- 23 Ocak 2016
- 35.830
- 51.870
- 598

D Dilos06 geldi daha yaptıklarını yazmadan beni mum gibi dikti

Aman Yarabbi ben gezmeye gitmeye hazırlanıyordum neyse kız uyanana kadar da yatak odasını çekip sileyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazdım yazdım yukardaterliksuu ben yatıyordum dimi
D Dilos06 geldi daha yaptıklarını yazmadan beni mum gibi dikti
Misafir odası kanepeler çekildi arkaları silindi
Vitrinler çekildi arkaları silindi
Mobilya tozları alındı
Aman Yarabbi ben gezmeye gitmeye hazırlanıyordum neyse kız uyanana kadar da yatak odasını çekip sileyim![]()
Ben dışarı çıkarken takacağım örtüyü ütülesem o da olur mu negoommBaşka ne yaptım
Çamaşır katladım, yerleştirdim
Yeni çamaşır astım
Başım ağrıyor hala ütü kalsın bugün de
Baza altı küçük işse aman Yarabbi tövbeler olsunYapılan işler
Cuma günü
Kalan camlar silindi
Ev süpürüldü
Yerler silindi
Toz alındı
Banyo lavobo silindi temzilendi
Pazara gittim kendimi don tezgahlarında kaybettim en sonunda don aldım
Ayy don emojimi kaldırmışlar
Pazar alışverisi yapıldı
Buzdolabı iç silindi
Malzemeler yerleştirildi
Balık temizledim
Salata yaptım dus aldım
Balıktan sonra mutfağın dolapları
Silindi deterjanlı sularla
Cumartesi
Sabah kahvaltısı yapıldı
Bulasiklar yikandi
Anneme ciktim
Evden gitti annaneme biraz baktım
Dip bucak evi sildim
Süpürdum
Toz aldım daha nelr neler de yazmaya kelimeler yetmez
Teyzem geldi çay fln bulaşıklar derken akşam oldu
Yemek yaptık esimle.
Yedik içtik erkenden uyudum10.31 de yataktaydim gece 2 civarında apartman coştu çivi caktilar saçma sapan şeyler yaptılar koltuk sesleri kapıyı açıp napiosunnn siz diyecektim o sinirle demedim kavga çıkardı
Pazar günü
Evi süpürdum
Sildim
Toz aldım
Banyo lavobo temizlendi
Boruları zaten silmiştim arkalarına şaşalla.su dökmüştüm
Annem 60 ve 96 yaş arası misafir geldi
O yaşlarini kesinlikle göstermiyorlar 35 lik çıtırlar
Benim annanemde kendini deli gibi yaptı bakıma muhtaç hale getirdi kendisini eltisi 96 yaşında çivi gibi kadınlar nasıl muhabbet ediyor annem oturduğu yerde uyuyor la havleeeeeannanemde 87 yaşın da
Yemekler yapıldı
Güzel sofra kurdum
Bulaşıkları makineye koydum
Çay kahve tatlı ıvır zıvır derken şimdi eve indim yoruldummmmmmm
Ekleme yapayım unuttum
Yatak odası halıları bugün kaldırıldı
Baza altı silindi
Çok büyük iş yapmış gibi bunu da yazayım![]()
Kız doğalgaz borularını hiç silmedin mi hiç silmedim deme banaaa sakin demeeBen dışarı çıkarken takacağım örtüyü ütülesem o da olur mu negoommdoğalgaz boruları çok zor geldi tavandalar
![]()
Allah muradını hayırlısıyla versin diloşum![]()
var gibi negomda vallaha artık yoruldum inan ki sıkıldım aynı şeyleri yapmaktan bir kendi evim bir yukari annem gerçi benden bir beklentisi yok kesinlikle çok sever beni de bir gelin olarak yapmam gerekiyor herşeyi değil ama elimden geldiği kadar yapıyorum
Yakin zamn da tüp bebeğe başlarsam çok iyi olacak negom artık anne olmayı çok istiyorum![]()
Sandalye ye çıkıp sildim benBen dışarı çıkarken takacağım örtüyü ütülesem o da olur mu negoommdoğalgaz boruları çok zor geldi tavandalar
![]()
Amin negom aminnnAllah muradını hayırlısıyla versin diloşum
Ama artık cidden bu kadar yorma kendini
Aynen pala bıyıklarımdan kurtuldumEn güzel işi sen yapmışsın kuaföre gitmeksüpürgene bir çare yok mu zor böyle
Bir gün zor durursunAmin negom aminnn❤
Allah hepimizin gönlüne göre versin
Biraz dinlenmeye Alicam kendimi artık yorulduğumu hissettim ama ne kadar dururum bilmiyorum![]()
Ben kendim alıyorum kaş bıyık, hiç kuaför de aldırmadım, hep gideyim diyorum eriniyorumAynen pala bıyıklarımdan kurtuldum
Süpürgeye yeni başlık alınacak bakalım
Maşallah on parmağında on Marifet Ben BeceremiyorumBen kendim alıyorum kaş bıyık, hiç kuaför de aldırmadım, hep gideyim diyorum eriniyorum![]()
Aynen canım bende kendim alirim kaslarımi fln gerçi daha önce lazer yaptırdım baya azalma oldu bir kaç seansta gidemedim bir türlü ama genelde bende kendim alirimBen kendim alıyorum kaş bıyık, hiç kuaför de aldırmadım, hep gideyim diyorum eriniyorum![]()
Senin kaşlar da güzeldiAynen canım bende kendim alirim kaslarımi fln gerçi daha önce lazer yaptırdım baya azalma oldu bir kaç seansta gidemedim bir türlü ama genelde bende kendim alirim![]()
Belki bir günSenin kaşları da goreydim iyidi negomm![]()
Yazın badana yaptırdım o zamandan beri silmedimKız doğalgaz borularını hiç silmedin mi hiç silmedim deme banaaa sakin demee![]()
![]()
Yok ben depresyona girince çikolata yiyip evi havaya kaldıriyorumYazın badana yaptırdım o zamandan beri silmediminan ki silmedim
ben 3 gün öncesine kadar bu grubu bulana kadar depresyondaydım full yatış temel işler oldu mu gerisi boşverdi
![]()
Ahh kuzum çikolata yemek kadar kolay olsaydı keşke 1buçuk aydır evimde duruyorum çok şükür annemdeydim Allahın izniyle sonra terapi ve ilaçla bir de bu gruba rastlamakla çok şükür çıkıyorum inşallahYok ben depresyona girince çikolata yiyip evi havaya kaldıriyorum![]()
![]()
![]()
Kızlar sonrasında üç posta çamaşır yıkadım kuruttum ütülenecekleri ayırdım yerleştirdimGünaydınlar tekrardan ödevimi yaptım( süpürgelik ve musluk)
Bulaşık makinesini boşalttım
Mutfak dolaplarını sildim
Buzdolabını sildim
Salon kapısını sildim
Mutfağı süpürdüm
Lavaboyu ovdum