golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Kesinlikle bence de konulmalıEki Görüntüle 3215772 kirk kez uyardım alta lodos kaynakli migren bildirimi de koyun diye
Bugün bende saldım biracukyÜrüyüşe başladığımdan beri iştahım bir açıldı benim Allah muhafaza denen şekilde
Bana da geldi negooEki Görüntüle 3215772 kirk kez uyardım alta lodos kaynakli migren bildirimi de koyun diye
İşte bu :)) kız benim evi biliomm on defa ugrasmamak icjn sona bırakiyorumTubiş seni mi kırıcaz çarşamba başlarızsırf senin için
Hazır mıyım bilmiyorumHazır mısın
Çok doğru biz bilemedikBaşka ne olacakbenim gözüm işten başka bişey görür mü
Nego 15.inde donecekmis ama jesten haberim yok
Dört gözle bekliyorum gelmelerini hangi mesajlardan ceza aldılar hala şaşkınımNego 15.inde donecekmis ama jesten haberim yok
O da o zamanlardadır zannımca iki yiğido genelde aynı dönemlerde gidiyorlarNego 15.inde donecekmis ama jesten haberim yok
Kaç kez baktım nerelere yok ceza alinicak bişey :)Dört gözle bekliyorum gelmelerini hangi mesajlardan ceza aldılar hala şaşkınım
İkisinde de yok yahu biri çok ince yerden şikayet etmiş pusuda beklemiş sanırımO da o zamanlardadır zannımca iki yiğido genelde aynı dönemlerde gidiyorlar
Valla ya çok şaşkınım ben bu seferKaç kez baktım nerelere yok ceza alinicak bişey :)
Valla ya çok şaşkınım ben bu sefer
Yaa etiketleri gördüm de geri dönüşünü dikkat etmedim atladım sanıyordum. Demek yokmuşBu sefer ben başka türlü şaşkınım swet kaç kere muneye etiket yaptık sorduk geri dönmedi.
Benim evlilik yıldönümünde geri dönüyor Nego
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?