- 27 Ağustos 2022
- 1.436
- 5.606
- 88
Yaş kaç efendim?Öğretmen test kitabı alın diyor alalimda kim cozucek efenim dememek icin zor tuttum kendimi
9 yaşında 4.sinif. evet çok fazla soru çözümü istiyorlar oturtmak mesele. En eğlenceli çocuk ders,test diyince aniden ağlama geliyorYaş kaç efendim?
Maalesef teste dayalı bir sınav sistemi var
Test kitabı üzerinden ödev verilerek ilerlediğinde sorun yok da, eğer çocuk ödevler dışında ekstra olarak yaptığını düşünüyorsa o zaman anne ile çatışmaya başlıyor.9 yaşında 4.sinif. evet çok fazla soru çözümü istiyorlar oturtmak mesele. En eğlenceli çocuk ders,test diyince aniden ağlama geliyor
Evet öyle ekstra çalışmak işkence onlara göre. Allah zihin açıklığı versin zorTest kitabı üzerinden ödev verilerek ilerlediğinde sorun yok da, eğer çocuk ödevler dışında ekstra olarak yaptığını düşünüyorsa o zaman anne ile çatışmaya başlıyor.
Temizlik yapmıcam dedim yani süpürme silme falanE hani sen bişey yapmicaktin maşallah
E hani sen bişey yapmicaktin maşallah
Tarif için sağol lorammmEvet onu da çok dinlerim ya hatta açım şimdipaylaş yazıyor ya video altında oraya tıkla bağlantı kopyala yazıyor onu kopyala ehe buraya yapistiiirrr
O bendeniz oluyorYatakları topladım
Kahvaltı yaptık kaldırdım
Bulaşık makinesini boşalttım
Banyo dolabını düzenledim
Şu ayvaya tuz döküp yemeyi kim söylediyse Allah razı olsun sayesinde bi meyve yiyorum
Mutfak dolaplarına girişsem mi napsam bilemedim
Rabbim güzel kapılar açsın sana tinnoşumHe valla sivitimm buz gibiyidi vedamı yapıyorum şimdiiisevememiştim Ankarayı iş yüzünden ama şuan duygusallaştım
Bonus aplam beğenmemişti
Bonusa kendi tavsaninin sıfati ile cevap veriyorum şu anBonus aplam beğenmemişti
Bende sade ayva yemeyi yada fırınlayıp yemeyi seviyorumBonus aplam beğenmemişti
Sinirlenip gelsinBende sade ayva yemeyi yada fırınlayıp yemeyi seviyorumNego başkan yokken yemek konuşmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?