Paylaşmak ve Jes aynı cümlede kullanman bilepaylasabılırız cesika tantana yapma
Bak beni nasil da biliyor efocum ya helal sanaPaylaşmak ve Jes aynı cümlede kullanman bile
Bıçakları bileyleme sebebi
Delisin delisinnn işte deliiiiBilmiyorum suan hatirlayamadim ama kesin küstüm sana
Ahahhaha bı gosterdi pıçakları zatenPaylaşmak ve Jes aynı cümlede kullanman bile
Bıçakları bileyleme sebebi
Neresi burası canım bizim burada hiç çatılı ev yoktur.Ben yürüyüşe elimde zikirmatik birileri solendi ama sustum çıktım
Sağolasın Limonsuzcum
Migren mi var acaba ay yok o kadar değildir belki.ama hacamat hep aklımda. Şifa olur yani yaptırmak lazım. SağolasınPinhan Migren için hacamattan başka tavsiyem yok canım inş yaptırırsın
Kocaeli Gölcük İhsaniye cnmNeresi burası canım bizim burada hiç çatılı ev yoktur.
Ama temiz gözüküyor sokakları hava miss
Belediyemiz çalışır yaaaNeresi burası canım bizim burada hiç çatılı ev yoktur.
Ama temiz gözüküyor sokakları hava miss
Günlük okuyorum da canım saate uyamam her namaz sonrası okumayı alışkanlık edindim ben iyi oluyor böyle.2. Cüzü okuyayım
Aslında kızlar cüz mukabelesi yapsak hergün ortak bir saatte okusak bir birimize destek olup okuruz
Sağol Pinhancım her dediğin de haklısın.Haklısındır ne denir ki
Ama gençsin. Önünüzde uzun yıllar var, nereye kadar sürer böyle.
Üstelik aynı yerde yaşarken.
Zor.
Keşke hatalarını kabul etseler gönlünü alsalar. Sen özür bekliyorsun ama o sana gelerek adım attığını düşünüyordur.
Ve o elinden geleni yaptığı halde sen yanaşmıyorsun diye düşünür.
Sen bilirsin
Hayat küsmeler sorunlar için çok kısa.
Amaaa
İstemediğin ortamlarda bulunmak, istemediğin kişilerle birlikte olmak için de kısa. Değmez yani bazen de.
Dengelerinize göre karar verirsin
ooo menu saglammkremalı cipsli tavuk nasıl acaba
Tıkaç al kulaklarına ciddiyim, benim çocuklar çok ağlayıp tutturunca tıkaç tıkıyordumBen yürüyüşe elimde zikirmatik birileri solendi ama sustum çıktım
Bende böyle düzene uyamiyorim şimdilik kendim akşam ve öğlen okuyorumGünlük okuyorum da canım saate uyamam her namaz sonrası okumayı alışkanlık edindim ben iyi oluyor böyle.
Ne güzel ay.Kocaeli Gölcük İhsaniye cnm
Evet güzelleşti onceden elma bahceleriymis buralar
Buranın zenginleri ev yapmışlar sırayla
Tansiyonunu ölçtün mü?Sagolun canlarim bakim bi eşim işten gelip alsin tostosu da bende az dinlenim
İyi fikir negom ama buguj ve dün aksandan beri sakiniz şükür kendi konustu kendi sustu çok şükürTıkaç al kulaklarına ciddiyim, benim çocuklar çok ağlayıp tutturunca tıkaç tıkıyordum
Seninkinin de çocuktan farkı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?