• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben bir gidiyorum 15 gün yokum Jawlensky Jawlensky kuzu negonun sayfasına gel
Burası zaten negonun sayfası değil mi🙄 benim devreler zaten yanık iyice yakacan belli oldu 😂
Ya ben de ban yerdim başlarda sık sık sonra baktım 1 haftayı buluyor vazgectim uğraşmıyorum 😂

Burası zaten negonun sayfası değil mi🙄 benim devreler zaten yanık iyice yakacan belli oldu 😂
Ya ben de ban yerdim başlarda sık sık sonra baktım 1 haftayı buluyor vazgectim uğraşmıyorum 😂
Kuzu profil sayfasına gel bak ne olduğuna ben doğru düzgün yazamadim k.b😂😂😂
Canım rekor kırdım artık sayisiz ilk kez iki ay ban yemeden durdum üst üste iki tane yedim hedefim 2.5 ay kalmak 😂😂😂😂😂
Bazen bu ban olayı sıkıyor cidden

Doğalgazla mı ısınıyorsunuz. Çok yakıyorsan havayı kurutur, o da hastalık yapar. Çocukları sıkı sıkı giydir ayarını kıs. Hatta gece kapat odalarını havalandır rahat rahat uyusunlar. Gündüz de peteklerin üstüne ıslak havlu koy ev nemlensin ve sık sık havalandır. Eşimin tarafında neredeyse bütün çocuklar hava makinesiyle büyüdü. Sebebi de doğalgaz.
Doğalgaz .Sağol canım ilgilenip yazmışsın 🤗

D Dilos06 dilosum yani sen de biraz ucundan dönmüşsün banin sanki yaa neler olmuş öyle.
Ucundan döndüm nihalim sorma topikte dedim ya bir his var ban yiyecemm diye negooo ban yiyince dedim bana geliyor hiç beni unutmazlar diye du rbakalım sabah olsun bekliyip gorucez :KK51: :KK51:

Fatura esimin uzerine olacak yaa ayrintili olmuyor mu? Yani her ay ayrintili makbuz gibi bisey gelmiyo mu? Ozel istek mi yapmasi gerekiyo yoksa bu kismi cozemedim bi turlu..

Hüüfff negoo 12 yilin hangi birini yaziyim..artik patlama noktasindayim..
Evi otel olarak goruyor,,,ilgi yok,,yaa heep tek basimayim yoruldum yiprandim buna ragmen hep kostek oluyo,hic bi zaman yapici olmadi.. Siddetin her turlusune maruz kaldim..7.yillik evliyken fiziksel siddetinde artik darp raporu alicam dedigim icin fiziki olarak canimi yakmiyo..ama geri kalan ne kadar siddet var hepsini yasadim.. evet bir asker ve stresli bi meslek ama ben stres topu degilim..su bir yildan beri kasitli olarak burnumun dibindekilerle flortlesiyor..beni delirtmek icin cabaliyor sonrada bana psikolojik sorunlarin var ben boyle cok mutluyum diyebiliyor.. deliysem beni bi omur cekmek zorunda degilsin..ayrilmak icin neyi bekliyosun diyom ,yaa konuyu degistiriyo,yada kaale almiyo beni..
Suan bile nasil yilisik msjlar cekiyo bilse ne kadar itici oluyo boyle 😠😠
Neysee biraz dini sitrlerde gezindim diyokii cennetin anahtari gecimsiz ese sabir gostermekmis ... cocuklar icin bla bla bla bla istee ben su kiloma odaklanayim en iyisi..😉
Kilo ver,kas yap,hedef kac olsun ki 68 olsun evlendigim kilom 😂 simdiiikkk 86 kadarim .offfbayadaa cokmuss yaaa neyse azmeden kazanir diyelim 😉

Cok gecmis olosun yaa 😞😞😞
Allah razı olsun canım. İnşallah sende biran önce feraha çıkarsın. Rabbim kolun kanadın olsun 🙏

Back
X