• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

ateşleniyor hâlâ ara ara 2 gün normal dedi doktor ama bugün sürekli kustu deli olucam tüm ev kusmuk kokuyor gibi şampuan la sildim bulaşık sabunuyla sildim yok hala kokuyor yumuşatıcı yla sildim ay bu koku nasıl geçecek :KK43:

Canım ortada yakında bi kap bulundur kusan çocuk varsa birde kusarsa diye tetikte ol öksürdüğünde.
Battaniyeye falan kustur onu yüksekte yıkarsın makinede halı zor.
Bide sıçrıyor görmediğin bi yere gelir koku yapar çok sinir bozucu biliyorum :(

H hasbeenandgone ödev vermiştim ben sabah ama kararı bize aitti :)) etiketler çıkmamış

Günaydın hatunlar ❤ nego cumartesi gelicekmiş 💜

🔸️Bugün herkes kendi için iki ödev versin şunu şunu yapıcam desin ve yaptığını yazsın.
🔸️Biri evdeki işler olsun biri de kendisi için.

Toplu ödevi negom versin neleri verdiğini daha iyi biliyor yakın zaman için.

Bonus Bonus
H hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
@Ayiyogi
terliksuu terliksuu
@Delft
Ataayemi zeynepyu Ataayemi zeynepyu
@Psidan
Kirmizi pabuc Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Bns
@xAnteros
@enenisa
@Dilos06
@Lices_s
@Anka
@zebekine
@ByNkoaLa

Canım ortada yakında bi kap bulundur kusan çocuk varsa birde kusarsa diye tetikte ol öksürdüğünde.
Battaniyeye falan kustur onu yüksekte yıkarsın makinede halı zor.
Bide sıçrıyor görmediğin bi yere gelir koku yapar çok sinir bozucu biliyorum :KK43:
Aniden hop diye kusuyor anca elimi tutuyorum oda pek işe yaramıyor ama akıllandım bulundurcam artık kap. Hemde nasıl sinir bozucu :(

Aniden hop diye kusuyor anca elimi tutuyorum oda pek işe yaramıyor ama akıllandım bulundurcam artık kap. Hemde nasıl sinir bozucu :KK43:

Hepimize oluyor kuzum anasın sen kusmuk sümük kaka bunlar organik atık heç üzülme :D

Öyle bi durumda çocuğu kendi kucağıma tutarım ben.
Halı olmasında. Tabi bazen hiç biri mümkün olmaz yapacak bişey yok

Back
X