• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Korkma kız, bu aralar nego sopasız geziyor, nerde o nego, nerde bu nego, banlaninca huy değiştirdi iyice 🙈
Ahahah o zaman keske onceden geleydim,ellerimde cicekler kapisinda siril siklam olaydim 🤭🤭🤭🙈

Kayınanneciğim bana bi kaban beğenmiş, beğenir miyim bilememiş beni götürdü mağazaya, kendine birseyler bakacakmis gibi. Doğum günü hediyemi aldı getirdi eve bıraktı ❤😂

yaaaa😍😍 kız tosiam sen bi totonu kası bide sadaka ver. maşallahiniz var bak ben korkuy burdan nazara gelceniz diye😘

Allah'ım güzel gönlüne göre vermis kaynanani😍 inşallah her yaşın bi öncekinden çok daha güzel olsun. tam bilmiyorum tarihi ama doğum günün kutlu olsun tosiam😘😍😍

Yok canım o öyle değil, sopaya atar yapanlar yüzünden uğraşmıyorum artık, banane herkesin kilosu kendine 😉 isteyene var benim sopam 😂

Ahaaa ben de dedim mahpusluk yaramadı😂 ben de azıcık huylanıp uzaklaştım, geyikler ciddileşiyor gibi oluyor 🙈😂

Ahaaa ben de dedim mahpusluk yaramadı😂 ben de azıcık huylanıp uzaklaştım, geyikler ciddileşiyor gibi oluyor 🙈😂
Hım demek ondan uzaklaştın sen 😎
Benim huyum, uğraşırım emek veririm ama kıymet bilinmezse kılımı kıpırdatmam. Kıymet bilenler hariç tabi ki 😍

Hım demek ondan uzaklaştın sen 😎
Benim huyum, uğraşırım emek veririm ama kıymet bilinmezse kılımı kıpırdatmam. Kıymet bilenler hariç tabi ki 😍
Kafam acidi. Surdan bi yerden bi tas geldi heral 😂😂

2 kere gittim sonra geldim. 3. Olursa bozusuruz dedin 😂😂
Cok korktum kendimi sessizce imha etmeye calistim. Ama sen beni unutamadin 🤩
Sen de beni ayri seviyosun biliyorum 😂😂
Demişimdir😂 ama işte lanet olmasın içimde ki insan sevgisine 😂

yaaaa😍😍 kız tosiam sen bi totonu kası bide sadaka ver. maşallahiniz var bak ben korkuy burdan nazara gelceniz diye😘

Allah'ım güzel gönlüne göre vermis kaynanani😍 inşallah her yaşın bi öncekinden çok daha güzel olsun. tam bilmiyorum tarihi ama doğum günün kutlu olsun tosiam😘😍😍

Yaa canım benimm amin keşke senin kayinvaliden de iyi olsa diyeceğim ama artık çok geç, bari uzak olsun diyeyim ne diyim 🥴
Bugün doğum günüm tatlım teşekkür ederim ❤️

Back
X