• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

O konuda kesinlikle haklısın canım, benim kv ile aram da bence Ondan bozuldu, her yerde birbirimizi öpüp sarılırdık biz 😂😂

bence seninki nazardan değil nego:D senin kaynananin canı savaş çekmiş:D nasilsa barışır nego benle demiş. ama elin kızı seni niye affetsin. herkes kendi doğurduğuna naz yapsin kan kustursun değil ama:D :D

benimki desen zaten komple kafası kırık:D :D

bence seninki nazardan değil nego:KK70: senin kaynananin canı savaş çekmiş:KK70: nasilsa barışır nego benle demiş. ama elin kızı seni niye affetsin. herkes kendi doğurduğuna naz yapsin kan kustursun değil ama:KK70: :KK70:

benimki desen zaten komple kafası kırık:KK70: :KK70:
Seninki nin teşhis çok zor samdan 😂😂😂
Yav bizim tezgah zaten uzun değil bide böyle içe evye yapmamışlar dışa çıkıntılı çift evye çok kullanışlı ama o bulaşık yeri falan tezgahı öldürüyor.
Eski evimizde de bunun gibiydi

Kendine haksızlık etme içim parçalanıyor
İyi bir şey dedin inşaallah :confused: :KK53:
Ben biliyorum senin neden uzaklaştığını :))
Yılbaşı konusu mu sanki, değilse özelden yaz yoksa bayılırım 😂

Yaa canım benimm amin keşke senin kayinvaliden de iyi olsa diyeceğim ama artık çok geç, bari uzak olsun diyeyim ne diyim 🥴
Bugün doğum günüm tatlım teşekkür ederim ❤

kendisi yüzünden oğlunu bosarsam kaynanaya göre koca alcam:D :D :D

doğum günün kutlu olsun güzel kadın 😍😍😍😘😘

Başım gözüm iyi değil ya canımda çok dar bi dışarı çıkıcam ağrı kesici alıp tost makinem bozulmuştu uygun bişey bulurum inş.

16 senelik makinemdi arzumun
Hasta hasta ne işin var yat dinlen azcık

Back
X