• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yengemin de kahve 😁 eşimin yeşil onu kastettim :KK53: yengem çok esniyor gözünden yaşlar akıyor. Allah razı olsun benim yüzümden sende rahatsız oldun hakkını helal et ❤
Yok kız nolcak. Helal olsun. Ama bizim okumalarla geçmez sanki. Kirilmiyor yani öyle soyleyim sana

Sende onun ayağının altından halıyı çek düşsün :KK53: çamaşırları öyle yapınca bende böyle sinir oluyorum dersin :KK70:

Tabi ki 😍

Allah kabul etsin abla ❤

Tamam canım 😍

Çok şükür daha iyiyim demeye de tırsmıyor değilim,kenafir gözlü çok sitede :KK53:
yaaaa negoo cok iyi fikir dur ekmek almaya gitti gelince cekiveriyim 😆😁😁😁

Maratona gidecek arkadaş bulamayınca kendi kendime başladım. Yine de gelen olursa sevinirim kızlar. Bir paket makine attım. Bulaşık Makinesi boşalttım mutfağı toplayıp supurdum. Şimdi elde silecem. Bir de klozeti cifledim.
Ben geliyim mi 😂
Adam bu kadar sese uyuyor hemde horluyor. Bebe becik hepimiz alıştık. O horultuda uyumaya. Yeni bebek ilk zamanlar her horultuya uyaniyordu. Şimdi garip oda alıştı. Babasının koynunda yatıyor:KK43:
Ben uyuyamam asla alışamadım, yan yatınca horlamıyor, sırt üstü yatınca traktör gibi 😂
cekemedim danayi 😂 gucum yetmedi
haliyi duzluyorum sanmis cekmeye debelenirken ben cekiliyim.oyle duzelt diyo😆
diyemedim gercekleri😁
😂😂😂 Başka taktik bulalım

kk birinci noteri kk birinci noteri sen anlıyordun nazar okuma işinden sanki doğru mu hatırlıyorum.
Ne yapmam lazım benim ya, cidden beni bir gün hık diye götürecek

kuzum okuyan kişi direk sana okumasin.
suya okusun mümkünse. okunurken dışarı bak enerji nazar dışarı çıksın. bide tuz ye azcik okuma bitince (bunu belki tansiyonun düşüyo diye yapiyolardir bilmiyorum sebebini)
okumadan sonra okunan suyu iç.

bide ağrın oluyosa kendine değil ağrıyan yerine okutsan daha makbul olur. ben senin basının aşırı ağrısı var kafatasını kesseler rahatlicakmissin gibi hissettiğini düşünüyorum su an🙄 kafanin üstü mü ağrıyo alindan itibaren kaşlardan yukarısı gibi

Back
X