• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yıldızları falan sayınca korktum . Bide tek olunca evde dedim bişey olursa mama şöyle oda kızdı kapattı :) ilerleyen saatte arar kesin :)
Tek olunca biraz daha çok korkuyor insan canım. Çocuklar ne çok düşüp kalkıyor düşün. Arkadaşımın 2.5 yaşındaki bebeğinin tepesine tost makinası şapka gibi geçmişti

Tek olunca biraz daha çok korkuyor insan canım. Çocuklar ne çok düşüp kalkıyor düşün. Arkadaşımın 2.5 yaşındaki bebeğinin tepesine tost makinası şapka gibi geçmişti
Aman allah im korusun bebelere bişey olcak diye aklım çıkar :( aynen, sevmiyorum eşimin gece vardiyasını ama yapacak bişey yok.

Bugün yaptıklarım
Sabah evi toparladım
Kahvaltı yaptık kızımla
Sonra Müge izledim o bitti 😂 servis geldi çamaşır makinesinin rezistansı bozulmuş
Onlar çamaşır makinesini çekince epey pismiş altı 😂 Banyoyu yıkadım
Ödevi yaptım
Sildim süpürdüm toz aldım
Makarna yaptım en sevdiğim yemek 😂
Tüm bunları yaparken de hasta olan nazlı prenses kocama baktım 😂 bana da bulaştırdı galiba boğazlarım acıyor. 🤦‍♀️ Tembellikten doktora gitmiyor ya hepimizi hasta eder şimdi hıyar.
Evi toplayıp öyle yatarım dün Avizeleri sildim merdivenle in çık yapınca bacaklarım acıdı narin ficudum alışık değil 😂

Bugün yaptıklarım
Sabah evi toparladım
Kahvaltı yaptık kızımla
Sonra Müge izledim o bitti 😂 servis geldi çamaşır makinesinin rezistansı bozulmuş
Onlar çamaşır makinesini çekince epey pismiş altı 😂 Banyoyu yıkadım
Ödevi yaptım
Sildim süpürdüm toz aldım
Makarna yaptım en sevdiğim yemek 😂
Tüm bunları yaparken de hasta olan nazlı prenses kocama baktım 😂 bana da bulaştırdı galiba boğazlarım acıyor. 🤦‍♀️ Tembellikten doktora gitmiyor ya hepimizi hasta eder şimdi hıyar.
Evi toplayıp öyle yatarım dün Avizeleri sildim merdivenle in çık yapınca bacaklarım acıdı narin ficudum alışık değil 😂
Geçmiş olsun cnm
Ellerine sağlık 🥳

Back
X