• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben anladım canım seni, aynı model bende de var 😂 yapma dediğim her şeyi gizli saklı yapıyor biliyorum. O yüzden sen yanındayken yap dedim ya. Senin ki de benim ki gibi kesme meraklısı, eline ona uygun makası ver, beraber oturun önce gelişi güzel kağıt kessin dilediği kadar, sonra istersen bir etkinlik kitabı al istersen kendin çiz şekiller olur mesela ilk o kolay olur, kestir. Senin gözetiminde. Yasaklar tatlı geliyor, ne kadar yasak o kadar gizli kapaklı iş.
Umarım kızmazsın böyle yazıyorum diye 🙈
Not :Mükemmel olmayan sabırsız anne ben 😃
Yok canım estağfurullah niye kizayim... Şu bebişim biraz büyüsün, iyice ilgilenicem onunla insaAllah, en azından şu kış bir çıksın

Bende anlamadım ki negomm dur sen geçe bende ses yapıyım da hı:63::63:
Evet canım çocuklar tablette izledikleri videodan dolayı fazla etkisinde kalıyorlar 😏
Video yasak kuzum bizde ama oyun etkiliyor hemen. Ara tatil de yaz tatilinde sınırlı veriyorum o da mecburen, bana kalsa hiç vermem
Sen onlara uyma gece yapma temizlik 😂

Ayyy oldu mu transfer o bile bir mucize benim için biliyor musun :) inşallah bize güzel haber yaz burdan
Darısı tez vakitte başına canım ❤️
Günaydın herkese
Kahvaltı yaptık eşimi gönderdim işe şimdi maraton başlıyor bana 10 gün evde yokum her yeri temizleyip öyle gideceğim evden işim bitince yazarım yaptıklarımı :)
Kolay gelsin 😍

Günaydınlar tekrardan ödevimi yaptım( süpürgelik ve musluk)
Bulaşık makinesini boşalttım
Mutfak dolaplarını sildim
Buzdolabını sildim
Salon kapısını sildim
Mutfağı süpürdüm
Lavaboyu ovdum
Eline sağlık canım 😍

2 tane 8 ve 5 yaşında

Oyyy doğum günün kutlu olsun canım, sağlıklı huzurlu yıllar ❤

Son paragrafta bende oh dedim 😂

Hoş geldin aramıza 😊 tabi ki burda beraber aşarız bunları 😊

Hoş geldin aramıza 😊 inşaallah

Canım sınır çizme zamanın çoktan gelmiş, sadece ev için değil okul da dışarda her yerde sorun olur, çocuğuna iyilik değil bu özgürlük. Kitap tavsiye edebilirim, yeni bitirdim. Çocuklara söz geçirme sanatı / Ali Çankırılı

Canım bu da doğru değil, oyun hamuru çocuklar için çok güzel bir oyun aracı, yanında sen varken verebilirsin, kalemi re aynı şekilde, sen ne kadar ertelemeden ertele çocuklar mutlaka duvar vs çizer, böyle öğreniyorlar. Duvara vakuma yapışan kağıt tahtalar var onlardan alabilirsin

Maşallah canım, çok mutlu oldum bu yazdıkların için 😍

Tabi canım bende geçmişi okumadım zaten 😂

Teşekkür ederim negom🥰 oyyy hepsini mi okudun 😱

Huzunlendim ya😔 kaynanam vardı biliyorsun canım.o gitti ama tlf bozuldu.suan çok zor yazıyorum o da senin için.telefonum gelsin hemen giricm zaten özledim burayı 😊e n beni unutma yine de🙋😘

Ben akşam etiketi gördüm ama mutfağımı toplayamadım. Sabah da kek kızartma falan yaptım. :KK53: Çocuklar da her köşeye kek dökmüş:KK53: var mı 12:30 da maratona gelecek babayiğit en az 2 saat :KK53:
terliksuu terliksuu hiç etiketlemiyorsun beni :KK53: beğenmedin mi beni maratondaş olarak :KK70:
Beğendim çok iyisin de ben bu ara tatil başlayalı hiç birşeye yetişemiyorum.

Back
X