• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ay güneş çıktı karlarda eriyor ne güzel :) mutfak süpürme silme tamam dır renklilerı attım onlarin çıkmasını bekliyorum banyo tuvaleti telledim mis gibi oldu. Oyuncak topladim yine oturma odasını toparladım süpürdum ama toz almadım yarın eşim sabah gidecek ise o zaman dip köşe koltuk altları girerim dedim :) birazdan alışverişe gidicez ordan kv ye :confused:

Huzunlendim ya😔 kaynanam vardı biliyorsun canım.o gitti ama tlf bozuldu.suan çok zor yazıyorum o da senin için.telefonum gelsin hemen giricm zaten özledim burayı 😊e n beni unutma yine de🙋😘
Tamam canım bekliyorum çabuk gel 😘
Eşim bu hafta kazak giydi okullar da tatil ütüm yok :süslü:
Doğalgaz borularını silebilirim sanırım :süslü:
Kolay gelsin
doğalgaz borularını sileyim bari ütü yok
Kolay gelsin
Evi topladık süpürdük sildik çamaşır yıkadık astık şimdi katlama yapacağım sonra daaa anam bana börek açacak 🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤣🤣
Oo afiyet olsun
Ben akşam etiketi gördüm ama mutfağımı toplayamadım. Sabah da kek kızartma falan yaptım. :KK53: Çocuklar da her köşeye kek dökmüş:KK53: var mı 12:30 da maratona gelecek babayiğit en az 2 saat :KK53:
terliksuu terliksuu hiç etiketlemiyorsun beni :KK53: beğenmedin mi beni maratondaş olarak :KK70:
Hadi ben varım başlayalım

Bendee manyak bir gece geçirdim negooo negoooo :KK51: :KK51: apartman kafayı yemiş öyle çivi çakıyor biri biri gacur gucur koltuk çekiyor biri artık koltuk sesimiydi bilmiom :KK70::KK70:ama delittiler beniii 😂
Sen niye manyak bir gece gecirdin:KK51::KK51::KK70:
Ay bu cahillik etiket yok burdan yaziyom :olamaz: canım sen geçen pencerenin pimapenlerinj yağ çözücü yle sildim demiştin ben hep cifliyordum yagcozucu daha mı çok parlatiyor.

Nego bunlar aşırı tembel,bana yetişmeleri imkansız. Hiç çene çalmadan mutfağı topladım,kızı uyuttum odaları topladım. Nescafe keyfi falan asla yapmadim. Terliksu,yeter x gel dinlen dedi dinlemedim. Çalışkan ogrencinden selamlar. Arz ederim.
Ben mi dedim gu. Ne zaman dedim ben desem desem xcim her zaman düzenli tertipli olmalıyız. Falan derim.

Evi topladık süpürdük sildik çamaşır yıkadık astık şimdi katlama yapacağım sonra daaa anam bana börek açacak 🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤣🤣
Sen çok güzel çamaşır yıkayıp ütü yaparsın sen minik minik 🐣🐥anılarım canlandı bir sürü minik minik ütüler yapmıştım

Back
X