- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Valla canım 3. Çocuk artık zor geliyor ufak çamaşırSen çok güzel çamaşır yıkayıp ütü yaparsın sen minik minikanılarım canlandı bir sürü minik minik ütüler yapmıştım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla canım 3. Çocuk artık zor geliyor ufak çamaşırSen çok güzel çamaşır yıkayıp ütü yaparsın sen minik minikanılarım canlandı bir sürü minik minik ütüler yapmıştım
Amiiin canım amiiiiinnn inşallah :)Darısı tez vakitte başına canım ❤
Kolay gelsin![]()
TeşekkürlerAkşamları bunun için etiket yapıcam, sen alışana kadar yaparım. Evi toplayıp yatmanın rahatlığını görünce kendin yapmaya başlarsın
Hadi kolay gelsin
Oo hamarat çekirge kolay gelsin
Hepsini al hatırları kalmasınsenin sınav sonuçları ne oldu sahi?
Hoş geldin aramıza![]()
Pazar pazar temizlik yapmak,ne biliyim. Biraz shov bence.
Hele söyle kız neler yaptın. İçimde hiç gaz yok belki gaz olurBen yaptım şimdi temizlikShow yapacak kimsem de yok. Buraya bile yazmadım Show olmasın diye.
Hele söyle kız neler yaptın. İçimde hiç gaz yok belki gaz olur
Allah kabul etsinVakit geçmeden banyo yapıp namaz kılmam lazım. Gelince yazarım.
Ne yaptın anlatsana biraz,ben temizlik yapmış olsa idim inan herkes duyardı. Elimde ki çamaşır suyunu birakmazdim,olur da temizlik yaptığım anlaşılmaz diye. Buraya yaz ama terliksu ve ben belki gaza geliriz. Yani inşallah.Ben yaptım şimdi temizlikShow yapacak kimsem de yok. Buraya bile yazmadım Show olmasın diye.
Daha napacanÇamaşır katladim 3 paket çamaşır serdim 1 paket çamaşır astım bir paket. Bulaşık Makinesi boşalttım mutfağı topladım. Nevresim değiştim. Evi toparladım.
Patronun işini aksatan aile fertleri oldu, çok verimli olmadı ama yazıcam ne yaptımAy çok ani oldu bi panik yaptım patronla maraton çok heyecanlı![]()
Ben çok güldüm okurkenÇok ayıp biseyler yapmışlar. Esefle kinadim şuan
Ah ah sayfamın elemanları tek tek tembelliğe doğru yol alıyorMutfağı toparlamam gerek dün çok fena dağıttım. Ütü yapayım bari. Hiç sevmiyorum.
Geç kalktım bugün. Hiç bir iş yapasım yok.
Garfield gibi olasım var.. İki dakika yürüsem çok yoruldum be yaa modundayım
![]()
Alt alta yaz diyorum sanaÇamaşır katladim 3 paket çamaşır serdim 1 paket çamaşır astım bir paket. Bulaşık Makinesi boşalttım mutfağı topladım. Nevresim değiştim. Evi toparladım.
Aa doğrudurValla canım 3. Çocuk artık zor geliyor ufak çamaşır![]()
Ooo maşaallahNeler yaptım yazayım show yapayım birileri de gaza gelsin :)
Evin tüm hâli ve yolluklarını topladım balkona serdim havalandılar
Oturma odasından başladım süpürüp sildim
Mutfağı dip köşe süpürüp sildim
Davlumbaz ocak fırın tezgah üstü fayansları yağ sökücüyle sildim
Bulaşık makinesini temizledim çalıştırdım boşaltacağım
Buzdolabını çektim altını sildim
Buzdolabını iç dış sildim
Holü sildim
Vestiyeri boşalttım sildim yerleştirdim
Kileri düzenledim
Tuvalet,banyo ,duşakabin ve lavoboları yıkadım
Çöp kovalarını boşalttım yıkadım
Salonu süpürüp sildim
İki makine çamaşır attım bir makineyi asacağım daha
Yatak odasını süpürüp sildim toz aldım
Yatak odasını camını sildim
Balkonları yıkadım
Birazdan çamaşır katlayacağım valize girecekleri ayıracağım
Ebeveyn banyosunu depo gibi kullanıyorum orayı düzenleyeceğim
Akşam da mal gibi yatarım artık halim kalmadı![]()