Sonunda baş ağrım da kafayı yedi

birden ağrı giriyor bir saat çıldırtıyor sonra sanki etkili bir iğne yemişim gibi zınk diye kesiliyor.
Yarın küçük oğlan ben yokken yesin diye poğaça vs de yapayım dedim ama halim kalmadı. Şimdi biraz dinlendim yapsam mı bilmiyorum.
Annem gelip duracak yanında biz hastanedeyken, normalde kv ye bırakırım aynı binadayız ama ona ayrı sinirli ve gıcığım. Görümcem nişanlı, kaynana bohçası mı ne gelecekmiş, bir ay önceden verdi müjdeyi

neyse bizim sünnet tarihi belli oldu sonra tam o güne, bunu duyunca amaa tam da bohça geleceği gün tüh diyor, başka şeyler de demişti de unuttum, oğlum da anne ya niye o tarih oldu dedi, çocuk işte misafir gelecek ya aklı ona gitti. Dedim yavrum ameliyat bu bohça tarihine göre verilmiyor gün

Hayır benim umrumda değil zaten, beni de lütfen davet ediyor zaten yeni dünürlere rezil olmamak için. Yine de insan der torunum sünnet olacak başka gün buyurun gelin, sanki düğün tarihi de değişmez.
Tabi ben hiç yorum yapmadım, hatta dün eşime annem gelecek bakmaya dedim oğlum için, niye annemgilde dururdu dedi, e misafirleri var ya onların nasıl baksınlar dedim, ne misafiri dedi, bohça gelecekmiş ya dedim, sustu ağzını açmadı daha, açsa ben kötü patlarım huyumu biliyor.
Hadi benim canıma minnet neyse dedim, bugün aradı kv, ee nego yarın geliyorsun değil mi

dedim nereye geliyorum hayırdır, demiştim ya dünürler gelecek hatta sende demiştin ya ama sünnet tarihine denk geldi diye (yalan kendi dedi bunu) dedim oğlan sünnet olacak ben nereye geliyorum, e onlar hastaneyken gelirsin, bende gidicem hastaneye iyi misin dedim, amaaa kp le kocan götürür diye düşündüm ben diyor, daha neler dedim çocuğumu iğneye mi gönderiyorum da ben evde bekliycem. O zaman gelince uğrarsın, uğrayamam çocuğum evde ilgi beklerken ben gezmeye mi gelicem dedim, mırın kırın ediyor. Ayıp ya hu cidden ayıp.
Küçük oğlanı bırakıcam diye korktu derdi o, annem gelip bakacak dedim, biz bakardık diyor, sizin misafiriniz var yük olur dedim, yok canım niye olsun diyor, sankii görümcelerimi bilmesem, benim çocuklara nasıl gıcık olduklarını bilmesem , inanıcam.
Çok uzun yazdım ama eşime patlamak istemedim, onlar yüzünden aramı bozmaya lüzum yok.
Öyle işte okuyana maşaallah diyorum