- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Gözünüz aydın olsun canımKızlar çıktı oğlum, bekliyoruz şimdi hala anestezi etkisinde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünüz aydın olsun canımKızlar çıktı oğlum, bekliyoruz şimdi hala anestezi etkisinde
Ben eczacıya sordururum canım bişey olmaz allahin izniyle verme olmaz derlerse vermem zaten, çok teşekkür ederim :)Ataayemi zeynepyu Ya yazmıştım. Propolis, hünnap pekmezi, c vitamini ekinezya ama senin bebişe olur mu bilemiyorum.
Bir şey olursa vicdan azabı duyarım![]()
Rica ederim, inşallah çar çabuk iyileşirlerBen eczacıya sordururum canım bişey olmaz allahin izniyle verme olmaz derlerse vermem zaten, çok teşekkür ederim :)
O çorbayı bilmiyorum ama tarifine bakar yaparım.KıZ ben acılı arapasi çorbası var biliyorsun mu bilmiyorum ondan içirirdim benim oğlana hamurunuda yedi sonra iştahı açıldı bide senmi denesen. Benim oğlan kahve çay bayılır bende kahve içer gibi yapıp ıhlamur adaçayı veriyorum kahve zannedip iciyor. Bu çocuklar insanı yaslandiriyorrabbim hayırlı ömürler versin. Bizede önümüzdeki ay kilo almazsa basliycak lar mamaya.
Ya propolis ve c vitami gripken de etki eder mi ki aldırayım eşime sorsun eczaneye. Grip oldu öksürüp hapşuruk gidiyor 1 aydır grip 3. İburamin zero ya başladım bugün.Ataayemi zeynepyu Ya yazmıştım. Propolis, hünnap pekmezi, c vitamini ekinezya ama senin bebişe olur mu bilemiyorum.
![]()
Bir şey olursa vicdan azabı duyarım![]()
İnşallahRica ederim, inşallah çar çabuk iyileşirler![]()
C vitamini ben ve eşim de dahil kızlara verdiğim an etkisini gösteriyor. C vitamini yoksa yemek kaşığına limon sıkıp iciriyorum. O da çok iyi geliyor.O çorbayı bilmiyorum ama tarifine bakar yaparım.Yeterki yesin. Ay çay deme bana yok olası dedesi öğretti çayı saldırıyor. Ama kandıramıyorum bir tek pekmezli suyu çay sanıyor. Ihlamuru ağzına sürmüyor. Aslında taze zencefili rendeleyin balla vericem o geldi aklıma 1 çay kaşığı yese bile olur. Mama içinde üzülme valla doktor verdiğinden beri rahatladım. Açken çok huysuzluk yapıyordu yemiyordu da bir şey şimdi mamayı içiyor sakinleşiyor. Biz çikolatalı istedik seviyor çikolatayı.
Ya propolis ve c vitami gripken de etki eder mi ki aldırayım eşime sorsun eczaneye. Grip oldu öksürüp hapşuruk gidiyor 1 aydır grip 3. İburamin zero ya başladım bugün.senin kullandığın memnun olduğun marka var mı?
Ay çok şükür canım sevindim şifa olsun bebegine inşallah ya oradaki bi kaç hastadan duydum o mamayi içince kolay hasta olmuyor demişlerdi inşallah seninkine de en kısa sürede fayda eder. Dene çorbayı kesin belki içer:) benim büyük kızımda bir türlü iyileşemedi herşey verdim yok 2 ay olacak nerdeyseO çorbayı bilmiyorum ama tarifine bakar yaparım.Yeterki yesin. Ay çay deme bana yok olası dedesi öğretti çayı saldırıyor. Ama kandıramıyorum bir tek pekmezli suyu çay sanıyor. Ihlamuru ağzına sürmüyor. Aslında taze zencefili rendeleyin balla vericem o geldi aklıma 1 çay kaşığı yese bile olur. Mama içinde üzülme valla doktor verdiğinden beri rahatladım. Açken çok huysuzluk yapıyordu yemiyordu da bir şey şimdi mamayı içiyor sakinleşiyor. Biz çikolatalı istedik seviyor çikolatayı.
Ya propolis ve c vitami gripken de etki eder mi ki aldırayım eşime sorsun eczaneye. Grip oldu öksürüp hapşuruk gidiyor 1 aydır grip 3. İburamin zero ya başladım bugün.![]()
Canım çok sağol Allah razı olsun . Senin çocuğunda inşallah hemen düzelir.Canım ben sabah 7 de basladim bütün herkese okuyorum hala. Güzel haberlerini bekliyorum.![]()
Valla doktorlar veriyor aklımdan kullanmıyorum ki.C vitamini ben ve eşim de dahil kızlara verdiğim an etkisini gösteriyor. C vitamini yoksa yemek kaşığına limon sıkıp iciriyorum. O da çok iyi geliyor.
Yani üç kutu bebise ağır gelmez mi![]()
Evet doktor da öyle demişti ama başlayalı 2 yada 3 hafta oldu hep grip. Kafayı yicem artık.Ay çok şükür canım sevindim şifa olsun bebegine inşallah ya oradaki bi kaç hastadan duydum o mamayi içince kolay hasta olmuyor demişlerdi inşallah seninkine de en kısa sürede fayda eder. Dene çorbayı kesin belki içer:) benim büyük kızımda bir türlü iyileşemedi herşey verdim yok 2 ay olacak nerdeyse![]()
İyi düşüncelerle git inş güzel haberlerle geleceksin. Evham yapma.Canım çok sağol Allah razı olsun . Senin çocuğunda inşallah hemen düzelir.![]()
Allah yardımcın olsun canımValla doktorlar veriyor aklımdan kullanmıyorum ki.en son geçen hafta gittim doktora doktor dedi ki grip olduğunda bu kadar mikrobun içine sokma evde grip ilacını kullan dedi. O yüzden götürmeden başladım şimdi.
ama içim de rahat etmiyor.
Evet doktor da öyle demişti ama başlayalı 2 yada 3 hafta oldu hep grip. Kafayı yicem artık.
Acaba o ilac çok kullanınca fayda etmez mi oldu bide aferin falan mı denesen doktora söyleyipValla doktorlar veriyor aklımdan kullanmıyorum ki.en son geçen hafta gittim doktora doktor dedi ki grip olduğunda bu kadar mikrobun içine sokma evde grip ilacını kullan dedi. O yüzden götürmeden başladım şimdi.
ama içim de rahat etmiyor.
Evet doktor da öyle demişti ama başlayalı 2 yada 3 hafta oldu hep grip. Kafayı yicem artık.
Aferin aklıma geldi ama o kadar doktora gittim hiçbiri vermedi. Hepsi ibroumin yazıyorlar. Bilemedim ki.Acaba o ilac çok kullanınca fayda etmez mi oldu bide aferin falan mı denesen doktora söyleyip![]()
Amin canım.Allah yardımcın olsun canım![]()
Ay ne şanslısın benim büyük oğlan ve eşim sürekli kitap alıyorlar özellikle oğlum bunalttı kitaplarıyla. Odasının her yeri kitap....Evimde kitaplık yok.Bende Kıızm çantasını yıkayayım malum mama falan hep damlıyor içine. Bazı yerlerde bez değiştirdiğimiz zaman yanıma alıyorum pis bezi poşete koyup çantaya atıyorum ama içime sinmiyor.
Çok geçmiş olsun canım. Allah damatlığını da göstersinKızlar çıktı oğlum, bekliyoruz şimdi hala anestezi etkisinde
Bne kitapları anneme yolladım toz almaktan bıktım.Ay ne şanslısın benim büyük oğlan ve eşim sürekli kitap alıyorlar özellikle oğlum bunalttı kitaplarıyla. Odasının her yeri kitap....
Bize de ıkisinide veriyorlar dönüşümlü kullanın diyor bide kırmızı aferin vermez oldular artık çünkü öksürük yapıyormuş mavi olandan veriyorlar bize . Gerçi her doktor farklı düşünüyor. İnşallah geçer hemen iyileşir ler kendileri de bizde yipraniriyoruzAferin aklıma geldi ama o kadar doktora gittim hiçbiri vermedi. Hepsi ibroumin yazıyorlar. Bilemedim ki.
Amin canım.
Allah şifa versin inşallah canım tez zamandaBne kitapları anneme yolladım toz almaktan bıktım.Kıızm küçük daha 1 yaşında eşim desen sabah 5 te çıkar geleceği saat belli olmaz vakti yok.
![]()