• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ataayemi zeynepyu Ataayemi zeynepyu canım beğeni var sen yok, sen nerde, sen bizi beğenmüyür artık  :confused::confused:

Ucyuzbesyuz Ucyuzbesyuz ses ver, ses bir ki. Anne evinde yemeklere mi gömüldün :confused::confused:
Olur mu hiç öyle şey :KK43: böyle dusunulecegini tahmin etmemiştim hiç :KK43: benim ufaklık la azcık başım dertte elimde telefonu görünce ağlıyor müzik dinliycem diye bide eve sokamiyorum elimden tutup dış kapıya götürüyor ağlıyor muhabbetlere hep geç kalıyorum :KK43: hepinizi çok beğeniyorum ayrıca 💜

Olur mu hiç öyle şey :KK43: böyle dusunulecegini tahmin etmemiştim hiç :KK43: benim ufaklık la azcık başım dertte elimde telefonu görünce ağlıyor müzik dinliycem diye bide eve sokamiyorum elimden tutup dış kapıya götürüyor ağlıyor muhabbetlere hep geç kalıyorum :KK43: hepinizi çok beğeniyorum ayrıca 💜
Aaa kıyamam sana 🙁 Allah yardımcın olsun

İyi aksamlar kizlar :KK68: :KK68:
2gundur dip köşe temizlik yaptim ben yarin dinlenirim diye ama genede cikar birseyler,birde visne topladim kasayla anca onlarla ugrastim konserve yaptim bugun,yarin kızımın sinavi var kimin yavrusu giricekse sinava allah zihin açıklığı versin inşallah

Bak sen miniğe, Allah kolaylık versin canım 😘 ben de seni beğeniyorum 💜
İyi geceler kızlar ☺
Nego Nego canım mutfağı da odayı da topladım geldim ☺
Eline sağlık canım 😍
İyi aksamlar kizlar :KK68: :KK68:
2gundur dip köşe temizlik yaptim ben yarin dinlenirim diye ama genede cikar birseyler,birde visne topladim kasayla anca onlarla ugrastim konserve yaptim bugun,yarin kızımın sinavi var kimin yavrusu giricekse sinava allah zihin açıklığı versin inşallah
Eline sağlık canım, vişne yormuştur.
Allah zihin açıklığı versin kızına, başarılar.

Günayyyydınnnn 💙💙
Mutlu haftasonları 💙💙

e8cfceffabd85a18b6e92886b17c76f1.webp

günaydın kızlar yavrum sınava girecek bugün rabbim tüm yavrulara zihin açıklığı versin benim kuzumada sizden de dua istiyorum vatanına milletine dinine ana babasına hayırlı hizmetler eden nesil olsunlar inşallah. amin
Allah muvaffak eylesin inşallah,oğlunuza başarılar:KK200:

günaydın kızlar yavrum sınava girecek bugün rabbim tüm yavrulara zihin açıklığı versin benim kuzumada sizden de dua istiyorum vatanına milletine dinine ana babasına hayırlı hizmetler eden nesil olsunlar inşallah. amin
Allah zihin açıklığı versin 😊

Back
X