• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

@Bonus uykum var yaaa
help-gif.1319387
hele bak hareketlere bak :KK70:

sabah kahvalti yapıldı bulasiklari tezgah toplandı,camasir attim astim,yatak odasının perdesini makinaya attim yikaniyo storlarini cikarttim banyoda astım kurusun 2sinide takicam camını sildim mobilyalar silindi, süpürüp ciktim yatak odasından simdi kahve iciyorum geri kalan isleri yapicam:kahve:

Geçmişe bakamadım, okurum şimdi. Küçük oğlum biraz hasta üşütmüş, iş güç derken günaydın dedim kaldım 😅
Nasıl üsüttü ya geçmis olsun😕hava sıcak ama terleyip soguyo mu naptı benimkilerde halsizler bugün kemiklerim agriyo diyolar.😏

Nasıl üsüttü ya geçmis olsun😕hava sıcak ama terleyip soguyo mu naptı benimkilerde halsizler bugün kemiklerim agriyo diyolar.😏
Yaa geçmiş olsun seninkilere de :/
Akşamları yürüyüşe çıkıyoruz, çocuklar da bisiklet sürüyor, o ara terleyip üşüttğ muhtemelen.
Diyor ki dün bir çocuğun yanına çok yaklaştım bisikletle yanından geçerken, kesin korona oldum ben :olamaz:babası kılıklı pimpirikli :110:

sabah kahvalti yapıldı bulasiklari tezgah toplandı,camasir attim astim,yatak odasının perdesini makinaya attim yikaniyo storlarini cikarttim banyoda astım kurusun 2sinide takicam camını sildim mobilyalar silindi, süpürüp ciktim yatak odasından simdi kahve iciyorum geri kalan isleri yapicam:kahve:
Bak hele bak kimler varmis burda 😁😁😆

Sabah yaptıklarıma ek
Kahvaltı yaptım
Mutfağı topladım
Nevresimleri değiştirdim
Çamaşır katladım
Giysi dolabını düzenledim
Kızı uyuttum
Açtım tüm evi ceyran yapıyor eriyoruz evde kız uyanana kadar ceyranda kalayım özlemişim :KK70:
Nede olsa fakirin kliması ceyran :KK70::KK70:

İyi geceler kızlar nasılsınız ☺
Nego Nego biraz önce baktım yoktun yeni banın açılmış. Hoşgeldin 😍
Nego Nego m hoşgeldin cancağızım
Nego Nego hoşgeldin başımızın tacı gel sarışak :KK74:
(561).gif
Nego Nego seni böyle bekledik
Negoo banın kalkmış canım beniiim. Çok çok çok özledim ❤. Sabah kalktım kendime kahve yapacaktım ki hayır dedim önce iş.
yatağı topladımbulaşık makinesindekileri boşaltıp kirlileri yerleştirdim tezgahı, masayı ve tencere koyduğum mutfak dolabını sildim. Şimdi kahvemi içip yemek yspıcam
Hoşgeldin sefalar getirdin iki gözümün çiçeği
e541ed63b3f8aeed53aa1777aa7e9f58.gif
Günaydın bacım hoşgeldin :KK68: :KK68: :KK68:
Günaydınnn hoşgeldin 💜
Hoş buldum, bende sizi özledim, okudum zaten her fırsatta :KK68::KK19::KK60:

Back
X