• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yataklar toplandı nevresim değişti
Ev havalandı
Mutfak toplandı
Kuruyanlar büküldü yerleşti
Ev süpürüldü
Banyo tuvalet yıkandı
Yerler silindi
Toz alındı
Yahu birşey dikkatimi çekti🤔 Sen sanki hergün dip köşe temizlik yapıyorsun gibi.😅

Yahu birşey dikkatimi çekti🤔 Sen sanki hergün dip köşe temizlik yapıyorsun gibi.😅
Evet 😬😬😬 accuk takıntım var. Dip köşe balkondan başlayıp banyoya kadar günlük süpürüp silerim mutlaka . Yoksa oturamıyorum. Hatta kahvaltı falan da yapamıyorum :kızgın:o_O

Bugün neler yaptım
Evi topladım komple süpürdüm
Oturma odasının halısını kaldırıp koltuğu çektim sildim
Oturma odasının peteğini açıp temizledim
Lavaboyu klozeti çamaşır suyuyla ovdum
1 makine çamaşır yıkayıp astım
Koltuk örtüsünü yıkadım astım
Bulaşık makinesini doldurup çalıştırdım

Evet 😬😬😬 accuk takıntım var. Dip köşe balkondan başlayıp banyoya kadar günlük süpürüp silerim mutlaka . Yoksa oturamıyorum. Hatta kahvaltı falan da yapamıyorum :kızgın:o_O
Bir ben mi pasaklıyım ya 🥱 gözle görülür bişey yoksa temizsindir hergün silip süpürmenin ne gereği var 🙁

Bir ben mi pasaklıyım ya 🥱 gözle görülür bişey yoksa temizsindir hergün silip süpürmenin ne gereği var 🙁
2 çocuk var evde. Ne bilim rahatsız oluyorum. Dışarda işim olsa bile akşam üstü döndüğümde illa süpürürüm silemesemde .ama ertesi sabah süpürge silgi illaki olur.

Back
X