• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızçeler günaydın dün giremedim aslında uygulama olmayınca zorlanıyorum unutuyorum sayfayı açmayı tepeden gelen bildirim olmayınca 😮‍💨 KK ne zaman uygulamaya geçecek acaba 🤔

Dün bir hastaneye gittim dr saçma sapan konuştu gönderdi boşa sabahın köründe kalkmış oldum evde süt bitmişti annemlere gittim iki üç saat oturdum. sütü aldım geldim bir markete uğradım yaptığım tek şey sütü pişirmek oldu sonra vurdum kafayı yattım sabaha kadar 😂😂😂😂😂😂

Yarın aşılama var ama huzur moral bozmak için herşeyi yapıyor 🥺ama ben bozmicam ağlamadım bile kısaca herşeyin suçlusu benmişim ona takmış kafayı bı de anneme ben annemi de dolduruyormusum
Neler neler dedi kahvaltı sofrasında yüreğime ateş oturdu yemin ederim.
Hatta ddim ki yarın aşılama var moral önemli vs umursamadı bilesonra ben bir soluyorum sen on. Soluyorsun
Kafayı yedim sabah sabah🥺 iki gündür derdi benle çözemedim ya 🥺
Ama moral bozmak yok çocuk tedavim benim için çok önemli
O okadar onemsemese de iyiyim moralim de yerim de neler dedi neler yenilir yutulur değil ama Allah büyük rabbim görüyor
İnanin kucumsemek icinn demiyorum
Ayriyken de çekiyordum ama eve gelip unutma şansım oluyordu en azindan
Şimdi bunca ilaç zorlu sürece rağmen böyle yapmasi o kadar zor ki
Ama ben güçlüyüm onun istediği olmicak
Offf içim şiştibe
Ama ben yarına odakliyim 😅keyfim yerinde
Tutma ihtimali düşük ama yine de akışında yaşancak herşey hakkımızda hayırlısı sabahı zehir etti resmen bile isteye
Neyse uzatmiyim
Ev havalandirildi supuruldu
Çamaşır makinesi çalıştirildi
Bulaşık Makinesi çalıştirildi

Günaydın, iyi pazarlar diliyorum. 🙂 Bomba haberle geldim. 😛🤦🏼‍♀️

Sabah eşim kayınvalidemlere gitmeyi teklif etti. Bir süre görüşmek istemediğimi, çok kırıldığımı, kafasına estiği gibi eylemlerde bulunup sonra bir şey olmamış gibi devam edemeyeceğini, en azından hatasını anlamasını istediğimi söyledim. Sonra olay senin ailen benim aileme geldi. (Benimkileri hiç destekleyemem, yılda bir ya da iki kez gidiyoruz. Yüzümüze bakmıyorlar. İki sohbet anca. Kös kös oturuyoruz üç gün sonra eve dönüyoruz. Ben her dönüşte ağlıyorum, eşim teselli ediyor hep.) Annesinin ne kadar eziyet çektiğini, şiddet gördüğünü vs anlattı eşim. Psikolojisinin bunlardan dolayı bozuk olduğunu, idare etmemiz gerektiğini söyledi. Profesyonel yardım alırsa her zaman destekçisi olurum ama bu davranışı 7 ayda bizim evimize gelip üç defa yaptı, dördüncüsüne asla müsaade etmem. Evime gelip huzurumuzu kaçırıp gidemez, sonra da bir şey olmamış gibi gelemez dedim. Çok büyütüyormuşum. Öyle mi gerçekten?
Haklısın umarım gitmedin. Ruh saglıgı düzgün olmayabilir idare etmişsin zaten. Senin de mi ruh saglıgını bozmak istiyor.

Ben kombiye bozluyor diye dokunmuyorum zaten üç beş aydır düzgün çalışıyor 😄 insanın kaderi gülmez mi sıfır aldığımız kombi bozuk çıktı servise anlatamam kadar bir kış geçti 🥺 kendi kendine resetliyordu akşam eve bir geliyoruz ev buz gibi 🥶 gelde sinirlenme en sonunda bir parçası değişti de düzene girdi şeytanın kulağına kurşun 🤤

Çok teşekkür ederim 🥰 görüşmeyi tamamen kesecek bir durum değil zaten bu olanlar ama çok sık tekrarlanması beni rahatsız eden. Rahatsız olduğum birkaç konu haricinde gerçekten eşimin ailesi bana karşı çok iyi. Anneme gel sana ihtiyacım var desem kırk kere düşünür gelmez bile belki ama kayınvalideme desem neden diye sormadan hemen gelir. Böyle düşününce de hemen vicdanım rahatsız oluyor, yumuşayıveriyorum.
Umarım çok daha çok güzel günler paylaşırsınız önemli olan birinizi herhaliyle sevmek bazen böyle firenler gerikiyor anlaşılmak için herşey yolunu alır yeterki kendinin değerini bil ve bunu hissetir

Kahvaltı yaptık, mutfağı topladım. Hadi kahveye
IMG_20220313_130329.webp

Ev toplandi havalandirildi
Camasirlar bitti yarina lazim olanları ütüledim
Mutfak temizledim yemekleri ayarladim
Sadece süpürdüm
M Musluk Suyu koltuk minderlerini kaldiriyorum ama koyacak yer bulamadim köşede bekliyolar :KK70:
Benşmde öyle kız :D yatak odasında kuytu yerde salonda olunca yine oyun oynuyor :D

Back
X