• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benim oğlan pişiye sardı bu ara yine pişi istedi onu yaptım 😄
Ortak bi yönümüz daha benim kız da pişi hastası bi ara seninki gibi sardı sık sık yaptırdı şu ara pek istemiyor şükür 🤣
Kaşıkları nasıl parlattın 🙈
Mutfak havlusu var ya güççük olanlar onun bi yanını ufak bi ıslıyorum önce ıslak tarafıyla geçiyorum sonra kuru tarafıyla oldu bitti 😅

Ortak bi yönümüz daha benim kız da pişi hastası bi ara seninki gibi sardı sık sık yaptırdı şu ara pek istemiyor şükür 🤣

Mutfak havlusu var ya güççük olanlar onun bi yanını ufak bi ıslıyorum önce ıslak tarafıyla geçiyorum sonra kuru tarafıyla oldu bitti 😅
Pişiye bende bayılırım.😋 Yumurcaklar ağzının tadını biliyor.

Tam böyle hissediyorum Negocum😀
Uykum var yerlerde sürünüyorum 🤣
Uykuna etkisi olmuyor mu yeğeninin hiç😅 erkenden uyandırdığı için akşam erken yatmak gibi? Dün 9 da uykum geldi ayıp olmasın diye 10 a kadar bekledim 🤣🤣
Sonunda kelebek olacaksın sabır 😅

Erkek kardeşim bizde ne hazırlasam diyorum bende ama buzlukta simit poğaça var.Kızartma yapabilirim yanınada haşlanmış yumurta yada patatesli yumurta canım istiyor bilemedim.🤔
Tereyağın köz patlıcanı ve kapya biberi çevirdim oğlan çok seviyor o ben yedik:kk77: küçükte burun kıvırdıp gitti :işsiz:şimdi yemez sonra tost yapayım onada

Geçmiş olsun canım nesi var

Eniştem ameliyat olacak canım, onun için gideceğim de henüz almadıkları için bir kahve içeyim dedim. Hâlâ bekliyorum ❤️ geçmiş olsun miniğe, çabucak iyileşir inşallah.

Limonsuzzcay Limonsuzzcay geçmiş olsun. İnşallah şimdi iyidir kızınız.

Geçmiş olsun neyi var
Sağolun kızlar ❤️ sabah bi şeyi yoktu 2.ders ateşi çıkmış 🙁 boğazına baktı viral enfeksiyon dedi. İlaçlarını kullanacak bikaç gün.
Çok şükür şimdi biraz daha iyi. En azından gece ateşi çıkmadı.

Uykuna etkisi olmuyor mu yeğeninin hiç😅 erkenden uyandırdığı için akşam erken yatmak gibi? Dün 9 da uykum geldi ayıp olmasın diye 10 a kadar bekledim 🤣🤣
Sonunda kelebek olacaksın sabır 😅
Olmuyor Negom ya keşke olsa🙃
Ben aşırı uykusuzken bile uykuya dalma sorunu yaşıyorum.
Kelebek miii:21: 😍

Benim batişkolarım teşrif etip gelene kadar senle çay icek :KK50:
908D61A5-1A69-4B0A-B700-BD9DFD7274FF.webp

Back
X