• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yine denk geldik. Bunda bi iş var bak aramızda bi bag var yazlık kışlık kıyafet için :KK70:

Hoşgeldin yazacaktım işlere daldım kaldı ❤️
Kızların odası bitti küçükler ayrıldı çok yoruldum çünkü iki gün giyip çıkarıp atmışlar katlamaktan kollarım gitti nasıl omuzlarım sızlıyo kızdımda baya.

Benim odaya allah kerim

🍀evi, yatakları topladım
🍀pizza malzemeleri doğradım, hamur mayaladım
🍀üç tepsi pizza yaptım , ikisi dondurucuya gitti
🍀tepsileri yıkadım, mutfağı toparladım
🍀oyuncakları , ortalığı topladım evi süpürmek için fakat bebe durmadı süpürmedim
🍀bebe uyanınca evi süpüreceğim
golgefeslegeni golgefeslegeni
Kız alışamadım daha sana

Selam kızlar bugün yoruldum baya listemi yapayım hemen
🌱 Oğlumla kahvaltı yaptık kaldırdım
🌱 Nevresimleri değiştirdim
🌱 1 sepet çamaşır katladım yerleştirdim
🌱 1makine çamaşı attım astım topladım
🌱 Tüm evi topladım süpürdüm
🌱 Oğlumun beşiği büyütmek için balına geçtim vidaları çıkardım beşik kısmını kaldıramadım
🌱 Dağıttıklarımı toparladım öyle bıraktım yarın babamı çağırıcam
🌱 Yemek yaptım (patlıcan közleme / bakla yemeği)
🌱 Oğlanı dışarı çıkardım
🌱 Yemeği yedik mutfağı topladım
🌱 Çocuğun bitmeyen bi enerjisi var bugün hala tepemde koltuk tepelerinde sinirlerimi zorluyor
U UcanSupurge

Bugün

🌿Kahvaltı hazırladım
🌿Yatakları düzelttim
🌿Evi topladım
🌿Makineye çamaşır attım üç posta
🌿 Yemekleri yaptım
🌿Çamaşırları astım
🌿 Çöpleri değiştirdim
🌿 Evi süpürdüm
🌿Öğlen evden çıktım arkadaşa gittik
🌿Eve geldim çamaşır topladım
🌿Ödev yaptırdım
🌿Çamaşır astım yine

📌Çamaşır katlıycam
📌Çay demliycem
📌Cilt bakımı yapıcam

Nego Nego başkanım. Bir süre aktif olamayabilirim (gören de der iş yapmaktan perişan oluyordum, sayfa bensiz nasıl toparlanacak🤣 ). Emeğine karşılık etiketlere dönüş yapamayınca da üzülüyorum. Etiketlerden çıkarabilirsin canım.Fırsat buldukça iznin de olursa sohbetlere ara ara katılırım. Yok olmazsa da tekrar aktif olabildiğimde yazarım ❤️

Selam kızlar bugün yoruldum baya listemi yapayım hemen
🌱 Oğlumla kahvaltı yaptık kaldırdım
🌱 Nevresimleri değiştirdim
🌱 1 sepet çamaşır katladım yerleştirdim
🌱 1makine çamaşı attım astım topladım
🌱 Tüm evi topladım süpürdüm
🌱 Oğlumun beşiği büyütmek için balına geçtim vidaları çıkardım beşik kısmını kaldıramadım
🌱 Dağıttıklarımı toparladım öyle bıraktım yarın babamı çağırıcam
🌱 Yemek yaptım (patlıcan közleme / bakla yemeği)
🌱 Oğlanı dışarı çıkardım
🌱 Yemeği yedik mutfağı topladım
🌱 Çocuğun bitmeyen bi enerjisi var bugün hala tepemde koltuk tepelerinde sinirlerimi zorluyor
U UcanSupurge
🌱 Oğlana banyo yaptırdım
🌱 Banyoyu dip köşe temizledim
🌱 Kirli sepetini boşaltıp yıkadım

Bunları yazmayı unutmuşum

Nego Nego başkanım. Bir süre aktif olamayabilirim (gören de der iş yapmaktan perişan oluyordum, sayfa bensiz nasıl toparlanacak🤣 ). Emeğine karşılık etiketlere dönüş yapamayınca da üzülüyorum. Etiketlerden çıkarabilirsin canım.Fırsat buldukça iznin de olursa sohbetlere ara ara katılırım. Yok olmazsa da tekrar aktif olabildiğimde yazarım ❤️
Hayırdır teyocanım önemli bir şey yoktur umarım

Kendi problemleri halletsinler canım kv gel dedi diye gittim benim yapacağım hiçbir şey yok
Bende 10 yaş büyük koca koca insanlar yeri geldim senden büyüğüm der saydırmayı iyi biliyolardı şu saatten sonrada ben küçüğüm siz halledin demek bana düşer
En iyisini yapıyorsun canım.👍

Back
X