• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

🌿Kahvaltı hazırladım
🌿Akşam katladığım çamaşırları yerleştirdim
🌿 Çorap, çamaşır çekmecelerini düzenledim.
🌿Yatakları düzelttim (bizim nevresimi değiştirdim)
🌿Çiçeklerimi suladım
🌿Yüz serumlarımı sürdüm
🌿Çamaşır topladım katladım yerleştirdim

🌿Makineye çamaşır attım
🌿Mutfağı topladım
🌿Yemekleri yaptım
🌿Çamaşır astım
🌿Banyoyu yıkadım
🌿Makineye yine çamaşır attım
🌿Yavrumu okuldan aldım
🌿 Çamaşır astım
🌿 Sofra hazırladım, mutfağı topladım
🌿 Kuruyan çamaşırları topladım,katladım, yerleştirdim
🌿 Bir makine daha yıkandı astım
🌿 Ödev yaptırdım
🌿 Evi dağıttı çocuklar topladım

🌿 Küçük süpürge ile süpürdüm evi

📌Çay zamanı şimdi 😌

İyi akşamlar hanımlar 2gündür niyeyse daha çok yorulur oldum sanki. Bugün yaptıklarım
🌱 Evi topladım
🌱 Bulaşık makinesini boşalttım
🌱 Kahvaltıya babamla kardeşim geldi
🌱 Kahvaltı bulaşıklarını topladım
🌱 Babamla beşiği büyüttük
🌱 Dün çıkan nevresimleri yıkadım astım
🌱 Oğlana öğle yemeği hazırladım
🌱 Dünden yemeklerim kalmıştı yanına patates salatası yaptım
🌱 Yemek yedik topladım
🌱 Oğlanı parka çıkardım
🌱 Market siparişi verdik gelenleri yerleştirdim
🌱 Nevresimler kurudu topladım

✖️Katlanacak çamaşırlar ve pencere önleri kaldı U UcanSupurge Nego Nego

Kizlar akil akildan ustundur size danışayım dedim. Aksam bir ara kulaklarımda dokuluk hissettim ama cok durmadım ustunde. Gece uyudum uyandim kulaklarım benim değil sanki. Boyle uguldama doluluk basınc hissi var. Gercekten delireceğim bu his cok fena, ne oldu acaba dedim ciddi bir sorun mu gecici mi. Bilmiyorum bana tavsiyede bulunur musunuz ? İnanın şuan konusmalar beynimde yankılanıyor sanki. Birde daha iyi duyuyorum sanki.
Çınlama mı jes? Kireçlenme olunca çınlama oluyormuş

İyi akşamlar hanımlar 2gündür niyeyse daha çok yorulur oldum sanki. Bugün yaptıklarım
🌱 Evi topladım
🌱 Bulaşık makinesini boşalttım
🌱 Kahvaltıya babamla kardeşim geldi
🌱 Kahvaltı bulaşıklarını topladım
🌱 Babamla beşiği büyüttük
🌱 Dün çıkan nevresimleri yıkadım astım
🌱 Oğlana öğle yemeği hazırladım
🌱 Dünden yemeklerim kalmıştı yanına patates salatası yaptım
🌱 Yemek yedik topladım
🌱 Oğlanı parka çıkardım
🌱 Market siparişi verdik gelenleri yerleştirdim
🌱 Nevresimler kurudu topladım

✖️Katlanacak çamaşırlar ve pencere önleri kaldı U UcanSupurge Nego Nego
Bir de oturma odası mutfak ve çocuk odasını süpürdüm yerlerini elimle sildim

Evet akşam bildirimi 💐
Mutfak toplandi bulaşık Makinesi çalıştirildi
Mutfak. Balkon supuruldu
Ocak lavabo tezgah silindi 🥰çay sobaya kondu ☺️ Teneffus Zili Teneffus Zili bisiler yapabildin mi canisi nasılsın 🥰
Nego Nego ♥️
süpersin 👏 Badim ben de, 🌸 Merdivenleri baştan aşağı sildim.🌸 Balkonu kireç sökücü döküp fırçaladım durulayıp çektim.🌸 Renkliler yıkandı astım. 1 posta da beyazlar yıkandı astım.🌸 Ev süpürüldü.🌸 Yerler silindi.🌸 Domatesli makarna, çorba ve salata yapabildim. 🌸 Islak mendille giysi dolabının tozunu aldım. 🌸 Oğlanı yıkadım. 🌸 Wc lavabo banyo yıkandı paklandı.🌸Mutfak toparlandı bulaşık makinesi çalıştırıldı.🌸Koltuk örtüleri silkelendi serildi.🌸Kuruyan çamaşırları toparladım katlayıp yerleştiremedim.Çay içiyoruz bizde Kurtlar Vadisi izliyoruz.😅 Yıllar sonra ilk defa bakınıyorum evde açıldığı için çokta izlemediğim birşey.😁

süpersin 👏 Badim ben de, 🌸 Merdivenleri baştan aşağı sildim.🌸 Balkonu kireç sökücü döküp fırçaladım durulayıp çektim.🌸 Renkliler yıkandı astım. 1 posta da beyazlar yıkandı astım.🌸 Ev süpürüldü.🌸 Yerler silindi.🌸 Domatesli makarna, çorba ve salata yapabildim. 🌸 Islak mendille giysi dolabının tozunu aldım. 🌸 Oğlanı yıkadım. 🌸 Wc lavabo banyo yıkandı paklandı.🌸Mutfak toparlandı bulaşık makinesi çalıştırıldı.🌸Koltuk örtüleri silkelendi serildi.🌸Kuruyan çamaşırları toparladım katlayıp yerleştiremedim.Çay içiyoruz bizde Kurtlar Vadisi izliyoruz.😅 Yıllar sonra ilk defa bakınıyorum evde açıldığı için çokta izlemediğim birşey.😁
Bende çay ve masumlar apartmanı izliyorum haftaya Final yapıyor 🥺
Yarın bende de iş çok ev camasir vs haftalık gibi yapcam camlar hariç çamaşır vs de yıkanir bakalim yemek isi de Var ama cok zorlamaz ☺️

Bugün naptım

İşlere başladığımda her yer duruyordu.

🍀Yatakları topladım 1 çarşaf kılıf değiştim
🍀Çamaşır ayırdım koydum
🍀Yatak odasının perdesini attım yıkanmaya dedim bu bitene kadar camları bitiririm
Tam cam suyu yaptım kocam hazretleri aradı ben dedi yakındayım dedi yemek varsa dedi yiyimde gidim dedi
Ormanımın kralı dedim tek isteğim şu an dedim işimi bölüp dedim sana yemek hazırlamak dedim gel dedim.
🍀Çamaşır astım.

Yemeği hazırladım pazara çıkıcaktım bari giderken bırak dedim makineyi durdurdum.
🍀Pazara gittim demlik vermiştim aldım kargoya gittim ayacıklarım koptu bu ara aşırı ağrıyor yürüdükçe
🍀Eve geldim hemen terim soğumadan 2 cam sildim perdeyi astım
🍀Balkonu süpürdüm ve mutfak ve balkon camını sildim saksıları kaldır sil yerlerini düzelt değiştir çok eğik durdum belimi ağrıttım
🍀1 saksı çiçek diktim balkona sığmayanları camın önüne doldurdum artık orda da yer yok.
Belim bileklerim çok ağrıdı kötü olunca ilaç alıp uzandım.
🍀Kalkınca mutfağı topladım karnıyarık yaptım
🍀Yendi bi daha topladım börek içi yaptım.
🍀Dolap kapaklarını aspiratörü tezgah arasını komple sildim
🍀Çay yaptım içtim kk ya baktım

Eyyle işte

Bende çay ve masumlar apartmanı izliyorum haftaya Final yapıyor 🥺
Yarın bende de iş çok ev camasir vs haftalık gibi yapcam camlar hariç çamaşır vs de yıkanir bakalim yemek isi de Var ama cok zorlamaz ☺️
Sen hergün haftalık gibi yapıyorsun😅 zaten ama ev kalabalık olunca mutfak ev banyo çok çabuk kirleniyordur.E tabi yerleride sık sık süpürmek gerekiyordur.

Bugün naptım

İşlere başladığımda her yer duruyordu.

🍀Yatakları topladım 1 çarşaf kılıf değiştim
🍀Çamaşır ayırdım koydum
🍀Yatak odasının perdesini attım yıkanmaya dedim bu bitene kadar camları bitiririm
Tam cam suyu yaptım kocam hazretleri aradı ben dedi yakındayım dedi yemek varsa dedi yiyimde gidim dedi
Ormanımın kralı dedim tek isteğim şu an dedim işimi bölüp dedim sana yemek hazırlamak dedim gel dedim.
🍀Çamaşır astım.

Yemeği hazırladım pazara çıkıcaktım bari giderken bırak dedim makineyi durdurdum.
🍀Pazara gittim demlik vermiştim aldım kargoya gittim ayacıklarım koptu bu ara aşırı ağrıyor yürüdükçe
🍀Eve geldim hemen terim soğumadan 2 cam sildim perdeyi astım
🍀Balkonu süpürdüm ve mutfak ve balkon camını sildim saksıları kaldır sil yerlerini düzelt değiştir çok eğik durdum belimi ağrıttım
🍀1 saksı çiçek diktim balkona sığmayanları camın önüne doldurdum artık orda da yer yok.
Belim bileklerim çok ağrıdı kötü olunca ilaç alıp uzandım.
🍀Kalkınca mutfağı topladım karnıyarık yaptım
🍀Yendi bi daha topladım börek içi yaptım.
🍀Dolap kapaklarını aspiratörü tezgah arasını komple sildim
🍀Çay yaptım içtim kk ya baktım

Eyyle işte
Oyyyy benim badişkolarım çok mu yorulmuş 💗
Dur sırtındaki yastığı düzelteyim az eğil hııııım şöyle dur çayınıda ben bırakayım. :KK50:Kaşılıklı içelim 😍

🍳Kahvaltı hazırladım
🧳eşimin valızıni boşaltım çamaşırları ayırdım
🛏 yatakları topladım evi havaladırdım
🧺Kurayan çamaşıları katladım ütü sepeti ne bırakrım
🍽 bulaşıkları yıkadım yemek yaptım (yaz türlüsü ve bulgur pilavı) bulaşık makinesini çalıştırdım
Tam mutfaktan çıkacaktım ki 😬
🥬bahçeden yeşillik ve pazı geldi onları yıkadım ayıkladım pazıyı doğradım dolaba yerleştirdim
🍽 kız geldi yemek yedi tekrar elde yıkanacak bulaşıkları yıkadım
🧹balkonu süpürdüm masasını sildim
Bulaşık makinesini boşalttım
🍲akşam yemeğni hazıladım, masayı topladım bulaşıkları makineye atın ocağı sildim
🧺valiz dahi 4-5 makine çamaşır yıkandı Serildi
Bugün kahve içemedim 😔

Sen hergün haftalık gibi yapıyorsun😅 zaten ama ev kalabalık olunca mutfak ev banyo çok çabuk kirleniyordur.E tabi yerleride sık sık süpürmek gerekiyordur.
Yok öyle de etraftan öyle görülmüyor 😀millete göre az yapıyorum hatta özensizim ev işinde vs😀

Back
X