- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.703
- 598
- 31
Karma 1yas ve 18. Aydi sanirim.Karma aşı dediğin kkk olan mı 9.aya çekildi bide 12.ayda var
Kkk yi devlet bide 9. Aya cekmis guya hastalik olur diye multecilerden dolayi. Bende onu yaptirdim maalesef.
Ve bana hemsire ne dedi gecen gun biliyor musun. Tuhh ya keske o ayda yaptiracagina 1 yasta yaptirsaydin etkisi de yok yuzde olarak dusuk dedi.
Allah aşı aşı diye darlayana gun asiri arayip gelin artik diyene hesabini sorsun dedim bende sustu.
Ya madem etkisi az sizin amaciniz ne yahu. Kobay mi bu cocuklar. 2 yildir 9. Aya bir doz daha koymus. Sakamisiniz siz ya. Kendi cocuklariniza vurduruyormusunuz da milleti perisan ettiniz.
Yumurta alerjisi var dedim ona ragmen haysiyet yoksunu hemsire birsey olmaz dedi. Çocuk mahvoldu ishal kusma kabarma oldu. Gecti 2 gune ama iste beyne etkisi gecmemis demek ki. Iki cihanda elim yakasinda onlarin.
Bu tasindigim yerdeki hemsire yumurta alerjisi olan bebeğe baska bir aşı yapiliyordu onu niye yapmadi dedi. Şimdi aşı karşıtı olmayı geçtim bu serefsizlik degil mi ?
Benim bebegimi 1 yildir takip ediyorsunuz. Biliyorsunuz yumurta süt alerjisi var. Ve bakanlik alerjik olana uretilen başka bir aşıyı size gondermisken neden yapmadiniz da bizi mahvettiniz ?
Birsey demiyorum ah ediyorum oyle bir ah ediyorum ki arş titresin de helak olsunlar.