- 2 Ağustos 2013
- 38.163
- 127.586
- 798
Ay yok esmiyor valla bura 2 gündür fena. Önceki günler esiyordu yine az da olsaistanbulda ik igündür geceleri esiyo , gündüz sıcak tabi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay yok esmiyor valla bura 2 gündür fena. Önceki günler esiyordu yine az da olsaistanbulda ik igündür geceleri esiyo , gündüz sıcak tabi
İnşallah selametle olsun rabim acil şifalar versinKızlar
Yeğenim dün bisikletle kaza yaptı düştü bağırsaklarını da yırtık varmış ameliyat olacak birazdan dua edin kolaylıkla atlatsın
Çok geçmiş olsun canım sağlıcakla kolaylıkla geçsin ameliyatı. Rabbim acil kalıcı şifalar versinKızlar
Yeğenim dün bisikletle kaza yaptı düştü bağırsaklarını da yırtık varmış ameliyat olacak birazdan dua edin kolaylıkla atlatsın
Allah şifa versin inşallah nane geçmiş olsunKızlar
Aaaa çok üzüldüm nane. Allah yardımcısı olsun kolaylıkla geçsin Rabbim şifa versin inşallahKızlar
Çok geçmiş olsun Allah şifa versinKızlar
Sünnet oldunuz mu ben çık takip edemedim deMerhaba![]()
Bu sabah kahvaltıyı 9 da yaptık.
İlk umutu doyurdum.
Sonra biz başladık.
Yedik .
Odalar havalandı. Eşim gitti.
Çöp attım.
Bulaşıkları dizdim makineye .
Odaları süpürdüm.
umutla markete gittim.
Dolaştık dönüşte yolda uyudu.
Eve geldim yatırdım..
duş aldım etraf toplayıp çay içtim.
Sonra öğleden sonra yukarda eşimle kahve içtik umutu görüp sevdiler.
Eşimle aynı anda kalktık.
O işe gitti ben eve geldim.
Umutu yıkadım serinledi bugün daha sıcak hava .
Mama içti .
Uyursa uyur birazdan .
*HeySero nun verdiği ödevi bugün yaparım . Tesadüf işim vardı fırında
![]()
Evet oğlum 1 temmuz salı günü sünnet oldu.Sünnet oldunuz mu ben çık takip edemedim de
Çıktı mı ameliyattan naneSağolun kızlar 1 buçuk saate yakın oldu bekliyoruz ameliyatta halen 12 bağırsaktaymış yırtık bekliyoruz
Çıktı ameliyattan cocuk yoğun bakımda gözetim de kalacakÇıktı mı ameliyattan nane