- 28 Ekim 2022
- 9.533
- 27.634
- 478
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım ablam okumaya da doktora da götürMesela konuşamayan çocukların götürüldüğü kişi. Dua ediyor okuyor. Ona ocak diyolar burda.
1 ay olmuştur belki. Heyecanlanınca hızlıca anlatmak istiyor o zaman oluyor dikkat ettim de.
Selamlar dişi kuşlar
Çok uzun yoğun yorgun bir gün....
Öğleden sonra arkadaşımla işimiz vardı giderken kaza yaptık.
Hamdolsun sadece maddi hasarlı.
Ama epey uğraştırıcı oldu.
Ordaki bir marketin kamera kaydına da bakıldı %100 karşı taraf suçluydu.
Biz zaten biliyorduk da karşımızda laftan anlamayan bir kadın vardı, uzadı da uzadı.
Sonra sarkan başka işler onlar bunlar derken eve az evvel geldim.
Çay içeyim, kurabiye yapıcam
Daha çocuklar yatmadı, kafam kazan.
Vaaaay anasııınıııı
Nasıl durumu iyi mi ? Ameliyat nasıl geçmiş ?
Durumu nasıl
Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin![]()
Rabbim tez vakitte şifalar versin inşallah
Çok geçmiş olsunRabbim acil şifalar versin inşallah
![]()
Nane Limon Kabugu yiğenine geçmiş olsun
Ameliyat iyi geçtiGeçmiş olsunAllah kalıcı acil şifalar versin inşallah
Durumu nasıl şimdi nane
Allah şifa versinAmeliyat iyi geçti
yoğun bakımda takip edilecek ama uyandırdılar hareket etmesin diye uyutuyorlarmış şimdi konuşuyor da
Diyorum diyorum sakin ol diye bi düzelir gibi oluyor. Allahtan sürekli değil arada oluyorAnladım ablam okumaya da doktora da götür
heyecan yaptığında kekelemeye başladığı an "sakin anlat kızım acele etme gibi" cümleler kur ( belki böyle yapıyorsundur) bak bakalım konuşması nasıl olacak. Bu şekilde bir hafta takip et. Durum analizi yap ablam
Çok geçmiş olsun nane Allah şifa versinKızlar
Yeğenim dün bisikletle kaza yaptı düştü bağırsaklarını da yırtık varmış ameliyat olacak birazdan dua edin kolaylıkla atlatsın
Nanecim çok geçmiş olsunKızlar
Yeğenim dün bisikletle kaza yaptı düştü bağırsaklarını da yırtık varmış ameliyat olacak birazdan dua edin kolaylıkla atlatsın