Düzenli Evimiz & Hayatımız

Oyuncak dolabının kenarları tozlanmıyo mu ya ben sürekli kutuları bosaltıp iclerini siliyorum geri yerleştiriyorum 😂
Su oyuncaklar her gün oynansada yerde durdugundan mı neyse toz icinde kalıyo bunlarıda siliyorum sürekli
Oyuncak kutuları tozlanıyor, dolap deyince ben farklı anladım 🙈Oyuncakları da oğlum sağ olsun her banyo yapışında,banyoya doldurup hem yıkıyor hem oynuyor😂

Maşallah seda sıcağa çocuğa rağmen yine iyi yapıyorsun ben o kadar yapamıyorum en acil işim yemek yapmak gerisini de yapabildiğim kadar sallaya sallaya yapıyorum

Geçen hafta burda en yüksek 37yi falan gördük 45 çok yaa umut da bunaliyordur sıcakta 🥲
Evet sakin sakin
Yapıyorum.
Bunada şükür.
Umutu dün yıkadım öyle serinledi.
😀
Banyo çok hoşuna gidiyor.

Selam kızlar nasılsınız...❤❤❤

Kızlar bir sorum olucak idrar yolu enfeksiyonundan ne yapsamda kurtulsam 🙄
Benim enfeksiyon artmış idrarda yanma var sıtma gibi üşüme ateş aşırı terleme var halsizlik yorgunluk yigilip kalıyorum

3 tane antibiyotik verdi dr oda ağzımın içinde yaralar çıkardı ne bir şey yiyorum ne konuşa biliyorum

Kalın hirkayla ayağımda çorap batikle dolaşıyorum dua edin lütfen atlatayim şu enfeksiyonu 😔😔 bir ay oldu ameliyat olalı geçmedi şu enfeksiyon
Moralim öyle bozuk ki anlatamam

Benim enfeksiyon artmış idrarda yanma var sıtma gibi üşüme ateş aşırı terleme var halsizlik yorgunluk yigilip kalıyorum

3 tane antibiyotik verdi dr oda ağzımın içinde yaralar çıkardı ne bir şey yiyorum ne konuşa biliyorum

Kalın hirkayla ayağımda çorap batikle dolaşıyorum dua edin lütfen atlatayim şu enfeksiyonu 😔😔 bir ay oldu ameliyat olalı geçmedi şu enfeksiyon
Çok geçmiş olsun ne ameliyatı olmuştun
Soğan suyu iltihaba çok iyi geliyor ama tabi yan etki yapar mı bilmiyorum maydonoz suyu falan da iyi gelir belki doktora sorma imkanı varsa öyle iç
İlaçlar varsa belli bi süre sonra etki eder bi güzelce iç geçmezse farklı şeyler denersin
Ve boll su içmek tabii
Sık sık çamaşır değiştirmek
Yani florasını bozuyor deniyor ama sabun beyaz sabun şifa olabiliyor
Tabi herkese göre değişiyor
Rabbim şifa versin çok zor 😔

Mesajlar birikmiş yine hepsine bakamadım ani bir karar ile kısa bir tatile cikacaz o yüzden çok yoğunum hem evi tertemiz düzenli bırakmak istiyorum hemde aklımda sürekli şunu al valize bunu unutma özelikle çocuklar için ilaç vs
Hayırlı yolculuklar bizim de haftasonu öyle bi Seyehat oldu daha çamaşırları yeni bitirdim 🤭
Kolay gelsinn

Çok geçmiş olsun ne ameliyatı olmuştun
Soğan suyu iltihaba çok iyi geliyor ama tabi yan etki yapar mı bilmiyorum maydonoz suyu falan da iyi gelir belki doktora sorma imkanı varsa öyle iç
İlaçlar varsa belli bi süre sonra etki eder bi güzelce iç geçmezse farklı şeyler denersin
Ve boll su içmek tabii
Sık sık çamaşır değiştirmek
Yani florasını bozuyor deniyor ama sabun beyaz sabun şifa olabiliyor
Tabi herkese göre değişiyor
Rabbim şifa versin çok zor 😔
Böbrek taşı ameliyatı oldum gönulcum böbreği alma durumlarda vardı şükür bobtek kaldı

Ameliyattan bu yana idrar yolu enfeksiyonu geçmedi geçen hafta düşmüştü tahlil sonucu bu hafta yüksek

Maydonos suyu içtim dr çok su tüketme 1,5 litreyi geçmesin dedi böbreği yormayalım dedi
Hijyene dikkat ediyorum
Bir türlü gecmedi

Kızlar Mersinli kimse varmı burda veya mersini bilen mesela burayı mutlaka gezin görün diye öneri almak istiyorum
ben 2018 de kızımla gittim üniversiteden ardaşı vardı ona gittik
biz kız kalesine gitik birde eshabı keyf mağarasına 1 gece kaldık fazla vaktimiz yoktu 1 gecede adanada benim arkadaşımda kaldık adanada çok güzel özellikle kebapları , künefesi

Ameliyat olduğunda sonta taktılar mı ondan oluyor bu enfeksiyon. Demek ki çok fazla ki ateş falan da var. Dut kurusu iç düzenli mutlaka. Ben şu ocean cranberry aldım o da iyi geliyor

1000002983.webp

1000038576.webp

Ameliyat olduğunda sonta taktılar mı ondan oluyor bu enfeksiyon. Demek ki çok fazla ki ateş falan da var. Dut kurusu iç düzenli mutlaka. Ben şu ocean cranberry aldım o da iyi geliyor

Eki Görüntüle 3618160
Eki Görüntüle 3618161
Swetim bu bitkiyi diyen oldu googleye yeni baktım baya iyi dut duymuştum geçen hafta içtim ama düzenli değil

Bu crenbayy alayım inşallah iyi gelir
Sonta takıldı ameliyatta takmışlar ertesi gün akşama kadar durdu birde böbrekle idrar yolu arasına genişletmek için bir şey takmışlar oda iki gün durdu onlar sanırım enfeksiyon yapti

Back
X