- 30 Ocak 2015
- 19.830
- 28.417
- 798
- 29
Var canım veriyorum ama zor iciyo acıyo diyo yakıyo heralde sabsh verdim yine zaten doktorda yazmıstı bi sprey agız yaraları icin onuda sıkıyorumKaradut özü varsa ver ağız boğaz yaralarına iyi geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var canım veriyorum ama zor iciyo acıyo diyo yakıyo heralde sabsh verdim yine zaten doktorda yazmıstı bi sprey agız yaraları icin onuda sıkıyorumKaradut özü varsa ver ağız boğaz yaralarına iyi geliyor
Başınız sağolsun abla Allah sabır versinRuhum öyle daralıyor ki gazze de yaşananlar ülkemizin haline ağlarken. Eşimin kuzeni vefat etti çok feci şekilde öldü maalesef etkisinden çıkamıyorum. Genç bir kadın arkasında iki çocuk bıraktı.Çok üzgünüm Rabbim çocuklarımızı hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Tüm kötülüklerden korusun
maşallah canım , Allah zihin açıklığı versin ne mutlu bu yaşlarda öğrenmek çok kolayArda Kurana geçti çok mutlu oldum ya içim içime sığmıyo![]()
Yavrum benim ya acıyordur tabiVar canım veriyorum ama zor iciyo acıyo diyo yakıyo heralde sabsh verdim yine zaten doktorda yazmıstı bi sprey agız yaraları icin onuda sıkıyorum
İfşa olmamak için fazla detay veremiyorum ama feci şekilde katledildi maalesefAllah rahmet eylesin, başınız sağolsun
kazamı yaptılar , çok üzüldüm
3 yaşına geldi demi sivit ya ayır ki inan sonra okul zamanında çok zorlanıyor insan. Bende böyle aman aman dedim hep ayırma konusunda değil de başka şeylerde gerçekten şuan onun zorluğunu yaşıyorum. Gerçi biraz metemin de etkisi var benim kızımın benden ayrılmamasında da.Çocuk odası da bitti. Ay çok mutluyum resmen ortalık dağılmadan hızlıca bitiyor. Normalde hep odalar karışıkken başlardım antre savaş alanı olurdu
Balkonu yıkadım
Perdesini yıkamaya attım
Masasını oyuncak dolabını sildim güzelce
Halısını süpürdüm kaldırdım
Dip köşe süpürdüm, sildim, toz aldım
Pencereyi sildim
Kapısını sildim
Peteğini sildim
Prizi sildim
Perdeyi astım
Halıyı serdim
Bugün odasında yatırcam ahseni park beşiğini götürcem. Sordum yatar mısın dedim tamam dedi de bakalım inşallah alışır. Ayırmak da istemiyorum aslında içim bi buruk oldu ama alışması lazım
Kahvaltı yapmadım bişeyler yeyip devam ederim inşallah
Evet 3 yaşında bakalım bugün deneyecez.3 yaşına geldi demi sivit ya ayır ki inan sonra okul zamanında çok zorlanıyor insan. Bende böyle aman aman dedim hep ayırma konusunda değil de başka şeylerde gerçekten şuan onun zorluğunu yaşıyorum. Gerçi biraz metemin de etkisi var benim kızımın benden ayrılmamasında da.
Mesela 4 hafta yaz kursunda ve herkes çocuğunu kapıdan bırakırken ben yarım saat içerde bekliyorum![]()
Offf deme abla yaaaa çok kötü oldum Allah sabır versin sizlere ailesineİfşa olmamak için fazla detay veremiyorum ama feci şekilde katledildi maalesef![]()
Hiç yemedim börülce merak ediyorum nasıl bir şeyBen kalkıyorum.
Kek yapayım.
Akşama börülce yemeği yapcam. Taze. İlk defa yapcm merak ediyorum
Yanına da pilav heralde
Kurusunu seviyorum da dur bunun tadına bakınca diyimHiç yemedim börülce merak ediyorum nasıl bir şey![]()