Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ruhum öyle daralıyor ki gazze de yaşananlar ülkemizin haline ağlarken. Eşimin kuzeni vefat etti çok feci şekilde öldü maalesef etkisinden çıkamıyorum. Genç bir kadın arkasında iki çocuk bıraktı.Çok üzgünüm Rabbim çocuklarımızı hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Tüm kötülüklerden korusun
Başınız sağolsun abla Allah sabır versin

Arda Kurana geçti çok mutlu oldum ya içim içime sığmıyo 😍😍
maşallah canım , Allah zihin açıklığı versin ne mutlu bu yaşlarda öğrenmek çok kolay
bende 10 yaşında hatim etmiştim iyiki annem babam göndermişler öğrenmişim dua ediyorum onlara hep
bende gönderdim ama benim sıpalar okumaya okumaya unuttular , çok üzülüyorum ama bu yaştan sonra bişeyde söylenmiyo ,

Bugün fizikten sonra kızımı annemden aldım eve geldik.
Dünden börülce kavurmuştum onu poşetleyim buzluğa attım ✅
Boşalan şeker, bulgur vs kaplarını doldurdum. ✅
Çamaşırları astım bide kurutma sıcak yapmasın evi diye ✅
Poğaça hamuru yoğurdum ✅

Kızımı kursa bıraktım geldim,
Poğaçayı yuvarlayıp fırına attım ✅
Kahvaltımı yaptım 🤺🥚

Kek yapcam bide buzluğa atmak için. Sonra zor oluyor. Çay içiyorum Bonus Bonus bi başıma

Çocuk odası da bitti. Ay çok mutluyum resmen ortalık dağılmadan hızlıca bitiyor. Normalde hep odalar karışıkken başlardım antre savaş alanı olurdu 😂

✅Balkonu yıkadım
✅Perdesini yıkamaya attım
✅Masasını oyuncak dolabını sildim güzelce
✅Halısını süpürdüm kaldırdım
✅Dip köşe süpürdüm, sildim, toz aldım
✅Pencereyi sildim
✅Kapısını sildim
✅Peteğini sildim
✅Prizi sildim
✅Perdeyi astım
✅Halıyı serdim

Bugün odasında yatırcam ahseni park beşiğini götürcem. Sordum yatar mısın dedim tamam dedi de bakalım inşallah alışır. Ayırmak da istemiyorum aslında içim bi buruk oldu ama alışması lazım 🥹

Kahvaltı yapmadım bişeyler yeyip devam ederim inşallah

Çocuk odası da bitti. Ay çok mutluyum resmen ortalık dağılmadan hızlıca bitiyor. Normalde hep odalar karışıkken başlardım antre savaş alanı olurdu 😂

✅Balkonu yıkadım
✅Masasını oyuncak dolabını sildim güzelce
✅Halısını süpürdüm kaldırdım
✅Pencereyi sildim
✅Kapısını sildim
✅Peteğini sildim
✅Prizi sildim
✅Perdeyi astım
✅Halıyı serdim

Bugün odasında yatırcam ahseni park beşiğini götürcem. Sordum yatar mısın dedim tamam dedi de bakalım inşallah alışır. Ayırmak da istemiyorum aslında içim bi buruk oldu ama alışması lazım 🥹

Kahvaltı yapmadım bişeyler yeyip devam ederim inşallah
3 yaşına geldi demi sivit ya ayır ki inan sonra okul zamanında çok zorlanıyor insan. Bende böyle aman aman dedim hep ayırma konusunda değil de başka şeylerde gerçekten şuan onun zorluğunu yaşıyorum. Gerçi biraz metemin de etkisi var benim kızımın benden ayrılmamasında da.

Mesela 4 hafta yaz kursunda ve herkes çocuğunu kapıdan bırakırken ben yarım saat içerde bekliyorum 🥲

3 yaşına geldi demi sivit ya ayır ki inan sonra okul zamanında çok zorlanıyor insan. Bende böyle aman aman dedim hep ayırma konusunda değil de başka şeylerde gerçekten şuan onun zorluğunu yaşıyorum. Gerçi biraz metemin de etkisi var benim kızımın benden ayrılmamasında da.

Mesela 4 hafta yaz kursunda ve herkes çocuğunu kapıdan bırakırken ben yarım saat içerde bekliyorum 🥲
Evet 3 yaşında bakalım bugün deneyecez.

Yaaa yavrum 🥹

Oturma odası da tamam

✅Penceresini sildim
✅Halısını süpürüp kaldırdım
✅Kitaplıkların tozunu aldım düzenledim
✅Perdeyi astım
✅Halıyı serdim
✅Yastıkları yıkanacak 1 tanesini attım yıkanıyor 6 tane daha var
✅Nevresimi kurutmaya attım

🥵🥵
Selamlar ahali
Baharat, prizler hariç ödev tamam

Bugun salon mutfak süpürdüm
Her yerin tozunu aldım
Yemek yaptım
Bi yerleri toparladım
Arkadaşım kahveye geldi, tatiller derken özleşmişiz uzun oturduk, başka iş etmedim.
Zaten moralsizlik, enerjisizlikle anca bu kadar işte..
Ev toplu, temiz.

Back
X