- 13 Ağustos 2022
- 7.714
- 35.112
- 478
Sağol aysen zaten yorgunum yata kalka yapıyım dedimMaşallah canım enerjin daim olsun çok yorma kendini

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol aysen zaten yorgunum yata kalka yapıyım dedimMaşallah canım enerjin daim olsun çok yorma kendini
Taha suresi 39 ayet sonu 41 kere okunuyor canım bir suya da okuyabilirsin ve elgaytü aleyke diye başlayan kısmı sonuna kadarSıkıntı duası eşler arası huzur için dua diye internette biseyler var ne kadar doğru bilmiyorum varmı bilgisi olan şunu oku diyebilck Kur'an-ı kerimi okuyorum biliyorum
Çok sağol canım aminnAllah analı babalı büyütsün gözünüz aydın
Bende kişi düşünüyorum ama bi fenomen en son çıkandan önceki daha iyi kablosu daha uzun diyorduBende karcher var ama çok büyük hantal. Şimdiki aklım olsa kiwi alırdım
Amin canım sağollAllah analı babalı büyütsün
Annemin bissel marka var kullanıyoruz sürekli memnunuz
Amin sağol canımmAllah analı babalı büyütsün hayırlı ugurlu olsun canım![]()
Amin abla çok sağolgözünüz aydın gönül Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin![]()
Sağol canımmGözün aydın :)
Kiwi bakıyorum bende bakalımBende aynı arayıştayımmm
Benimde çalışmam lazımKpss çalışmaya başlamak istiyorum yine yeniden hep yarım kaldı önceki seneler. Ne zaman çalışmaya başlasam ahsen geceleri uyandı yanına istedi hiç uyanmayan çocuk![]()
Amin canım Allah razı olsunHayırlı olsun ölene Allah rahmet eylesin hayat tamda böyle degilmi aslında
Ayyy canım maşallah gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar doktora geldik bugün %90 kız dedi![]()
NAsıl ya nasıl sıçrıyordu ve ağartmıyorduYok kız sıçrıyor çamaşır suyu beyazlatıyorbi domestostan memnundum hiç bir şey olmuyordu o da boykot
Geçmiş olsun canımMerhaba canlar ben Bi toparlanamadım en son pazar acile gitmiştik kulaklarım kapandı enfeksiyon kaptı diye pazartesi evimi temizleyip paklamıştım pazartesi akşam vücudum kaşınmaya kabarmaya başladı Salı sabah Bi baktım bebeğimde de başlamış eşim işten geldi acile gittik alerji dedi ordan kayınvalideme geçtik hastane evinin yanı derken akşama kadar ondaydık bugünde öyle yorgun btkinm ki Bi kulağım kapalı vucudum yara içindetek desteksiz çocuk bakmak böyle zamanlarda Bi katı zor geliyor
Ödev tamam yaptımÖdev swidiyden
Kurutma makinesi (filtresini vs) ve çamaşır makinesi (deterjan kısmı, lastiği vs) içini temizlemek
Bonus
@penyez83
@Efser
@Aktif Lora
sweetgirlcandy
@Limonsuzzcay
@Pinhan
@papatyamm
Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
-Hayal
@HeySero
ilknurrr22
Umutun Annesi
@dolunaybekler
@selin18
@mavibaloncuk
@Derinsu4747
@Eslinna
@_okyanus
@Lidlaylim
@Feraceli
Kız hepsi sıcrayınca yapıyo. Ben mutfak önlügü takıyorum o yüzden domestosla is yaparken banyoda kullanırkende üstümdekileri cıkarıyorum hepBu seferde peros almıştım çamaşır suyu siyah şortum hep çamaşır suyu olduabc de aynı yapıyor. Ne alacağımı şaşırdım yaaa
Bende bi kere olmustum öyle ürtiker dedi doktor bütün vücudumu sarmıstı bos bi yer yoktu resmenBöceği alerjin olabilir dedi doktor annemle Aynı şehirdeyiz ama o da grip oldu
Geçmiş olsun ablaHayırlı akşamlar herkese çok hastayım boğazım bütün vücudum öyle ağrıyor ki sanki bütün kemiklerim kırılıyor ateşim çıkıp düşüyor iyileşince inşallah ödevleri yapıcam
Domestos mu? Yok valla bunca sene hep onu kullandım 1 tane çamaşır suyu lekesi yoktu. Ne zaman ki değiştirdim evde giydiğim tshirtler hep çamaşır suyu olduNAsıl ya nasıl sıçrıyordu ve ağartmıyordu![]()
Ay yok domestos asla yapmıyorduGeçmiş olsun canım
Ödev tamam yaptım
Kız hepsi sıcrayınca yapıyo. Ben mutfak önlügü takıyorum o yüzden domestosla is yaparken banyoda kullanırkende üstümdekileri cıkarıyorum hep
Bende bi kere olmustum öyle ürtiker dedi doktor bütün vücudumu sarmıstı bos bi yer yoktu resmen
Domestos alıp denettircen bana sweetAy yok domestos asla yapmıyordu7 yıllık evliyim hep domestos kullandım sadece boykot diye bıraktım işte 1 seneyi geçti. Bütün kıyafetlerim çamaşır suyu hep
![]()
Ahahahah valla diyorum ya hiç olmamıştı bu zamana kadar benimDomestos alıp denettircen bana sweetbenim hep sıçrıyo mutlaka bu yüzden eşimle cok kavga ediyoruz
![]()
Benim mutfakta hiç olmaz çok nadir. Hep banyoda oluyor. Lavaboyu fırçalıyorum ya fırçadan sıçrıyor hemen tshirtler oluyor. Bugünde ilk kez şortum olduMutfakta önlük alışkanlığı olunca bişey olmaz aslında
Yapısı sıvı mı acaba domestosa göre sweet ondan mı sıçrıyorBenim mutfakta hiç olmaz çok nadir. Hep banyoda oluyor. Lavaboyu fırçalıyorum ya fırçadan sıçrıyor hemen tshirtler oluyor. Bugünde ilk kez şortum oldu![]()
Mantıklı açıklama bulma çabasıYapısı sıvı mı acaba domestosa göre sweet ondan mı sıçrıyor
Kurutma makinesini aldım. ÖdevdenÖdev swidiyden
Kurutma makinesi (filtresini vs) ve çamaşır makinesi (deterjan kısmı, lastiği vs) içini temizlemek
Bonus
@penyez83
@Efser
@Aktif Lora
sweetgirlcandy
@Limonsuzzcay
@Pinhan
@papatyamm
Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
-Hayal
@HeySero
ilknurrr22
Umutun Annesi
@dolunaybekler
@selin18
@mavibaloncuk
@Derinsu4747
@Eslinna
@_okyanus
@Lidlaylim
@Feraceli
Olabilir evet yoğun gibi duruyor da belki daha sıvıYapısı sıvı mı acaba domestosa göre sweet ondan mı sıçrıyor
Gözümde iki damla yaşımla not düşeyim 2025 Ağustosuna.
Annemi çok özledim.