Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tadı güzel ananas gibi aynıHeee şu. Tadı nasıl. Bide sirkeler var ya onlardan sandım
Ben wc/ banyo için bim şok gibi marketlerde olan kendi marka çamaşır suyunu kullanıyorum memnunum hergün yıkanan yer için uygun oluyor benim içinDomestos da sıçrayınca bozmaz mıydı renkleri?
Bozardı ay.
Aynen o kadar uzun zaman oldu ki almayalı, unuttum marifetlerini.
Doa, ABC falan alıyorum ben de.
Ace de mi boykot, doğrudur.Ben wc/ banyo için bim şok gibi marketlerde olan kendi marka çamaşır suyunu kullanıyorum memnunum hergün yıkanan yer için uygun oluyor benim için
Bende önceden ACE kullanırdım şimdi boykot olduğu için almıyorum
Domestosla aranda özel bir bağ vardı demekki. Ama ayrıldınız unut onu artık sweetcim.Yok ay bozmadıydı hiç herkesi bozmuş beni bozmamış![]()
Hypo alıyorum bende güzel bence heralde o boykot degilAce de mi boykot, doğrudur.
Ben ABC aldım, DOA aldım, Bingo aldım onu sevmedim.
Porçözün de var
Takılıyoz işte bi ondan bi bundan, yerli olsun ama biraz da iş görsün yani değil mi.
Bingo hariç hepsini beğendim yerlilerden.
Afiyet olsunGünlerdir hiç iş olmadan, sakince, masamda bir kahve içemedim. Şükür işlerimi bitirdim masam bomboş, telefonlar çalmıyor ve kimse yok
Eee o zaman 5 dk keyfini süreyim
Eki Görüntüle 3627442
Unuttum onu zaten de işte onun gibi olsa diyorum biraz daDomestosla aranda özel bir bağ vardı demekki. Ama ayrıldınız unut onu artık sweetcim.
Üstüne başına sıçratmadan şaap yeni çamaşır sularını
Önlük tak
Eski şeyler giy.
Üzülme sıçrayınca.
Domestos ve cif benim gerçek anlamda boykot ettiğim en büyük iki şey açıkcası.
Yani onları alternatifsiz görüyordum,vazgeçmek zor oldu ama bazen vazgeçmek gerekir![]()
Teşekkür ederimAfiyet olsun![]()
Sana da afiyet olsunKahvemi aldım oturdum
Devril şimdiNaptınız kızlar
Ben bugun 1 posta çamaşır yıkadım astım
Yemek yaptım
Banyo, wcleri yıkadım, sildim
Ütü yapasım var ama kararsızım
Muhtemelen yapmıcam