- 27 Ağustos 2023
- 1.958
- 8.756
- 78
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah iyi gelir abla rahatlarsin birazBen bişey yapmadım sabahtan dr a gittim fizik tedavimi yazdırdım.
Yarın başlayacağım inşallah 30 seans.
Boyun ve omuz için.
Kapsülde kalınlaşma kas yüzeyinde yırtık iltahap ve düzleşme sebepleriyle.
Kv nin yanındaydım yeni geldim eve
Şifa olsun inşallah bonus. Kv nasıl sonuçları çıktı mıBen bişey yapmadım sabahtan dr a gittim fizik tedavimi yazdırdım.
Boyun ve omuz için.
Akşama dışarı çıkma planımız var Penyez.Devril şimdi
Akşam yapalım
benimde 10 parçaya yakın var yapmam lazım
Şifa olsun inşallah bonus. Kv nasıl sonuçları çıktı mı
Allah şifa versin inşallahBen bişey yapmadım sabahtan dr a gittim fizik tedavimi yazdırdım.
Boyun ve omuz için.
Yazmışsın abla görmedimTahmin edilen gibi geldi canım ameliyat oldu. Bir süre sonra radyoterapi görecek
Şifa olsun bonusum iyi gelir inşaAllahBen bişey yapmadım sabahtan dr a gittim fizik tedavimi yazdırdım.
Boyun ve omuz için.
Kolay gelsin canımAkşama dışarı çıkma planımız var Penyez.
Başlıyorum ben şimdi, Bismillah
Sen akşam serin serin yap![]()
Allah şifa versin inşallahTahmin edilen gibi geldi canım ameliyat oldu. Bir süre sonra radyoterapi görecek
Geçmiş olsunTahmin edilen gibi geldi canım ameliyat oldu. Bir süre sonra radyoterapi görecek
Rabbim kalıcı şifalar versin inşaAllahTahmin edilen gibi geldi canım ameliyat oldu. Bir süre sonra radyoterapi görecek
Sağol penyezTeşekkür ederim
Sana da afiyet olsun![]()
Şifa olsun iyi gelir inşallahBen bişey yapmadım sabahtan dr a gittim fizik tedavimi yazdırdım.
Boyun ve omuz için.
Mete nasıl olduSağol penyez
Şifa olsun iyi gelir inşallah![]()
Evet canım bekletme sansın yoksa 2 3 kere sıcak su koy 10 15 dakkaya degistir suyunu ama sıcak suda beklesin en son da bekletmeden soguk suyla yıka 2 3 kezKızlar kızlar salamura yaprağı sarmadan önce suda mı bekletmek gerek
Çok şükür iyi pazartesi günü çorba yemeye basladı. Salı günüde çiğneyerek yemeye basladı çiğnedikce acıyodu oda geçti şükür. Bide verdigi kiloları alsaydıMete nasıl oldu